Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
BBC-dramaserie Taboo (2017) krijgt een tweede seizoen

BBC-dramaserie Taboo (2017) krijgt een tweede seizoen

Taboo (2017) is een Engels-Amerikaanse historische dramaserie van de zender BBC One en FX. De serie ging in première in januari 2017 en het eerste seizoen telde acht afleveringen.
Inmiddels is bekend gemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen. De realisatie begint eind dit jaar of begin volgend jaar. Waarschijnlijk zien we de eerste afleveringen dus op z’n vroegst in 2020 op BBC One. Het eerste seizoen van Taboo (2017) is hier te bekijken via Videoland.

Taboo (2017) volgt James Keziah Delaney (Tom Hardy) in 1813 die terugkeert vanuit Afrika met veertien onrechtvaardig verkregen diamanten. Hij zoekt revanche na zijn vader's dood. Nadat hij geweigerd heeft om zijn familiezaak te verkopen aan de East India Company, begint hij zijn eigen handel en speelt daarmee een gevaarlijk spelletje tussen twee oorlogvoerende naties, Groot-Brittannië en Amerika. Het vervolg van Taboo speelt zich af in de VS, die ten tijde van de serie net onafhankelijk was geworden van het Britse Rijk. Een geschikte plek voor Delaney: moeilijk bereikbaar voor zijn Britse vijanden, én met een wetteloze situatie die geschikt is om gewelddadige avonturen te beleven.

Taboo is bedacht door schrijver Steven Knight (Peaky Blinders) en hoofdrolspeler Tom Hardy zelf.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
14 januari 2019, 18:09
Was in maart 2017 al bekend dat er een 2e (en zo goed als zeker ook een 3e) seizoen zou komen. Wel bizar dat die dan pas 3 jaar later een x zou uitkomen.
1
Timmetje
14 januari 2019, 18:55
Worth the wait.
1
Log in om een reactie achter te laten