Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen dramaserie Taboo laat op zich wachten

Taboo (2017) is een Engels-Amerikaanse historische dramaserie van de zender BBC One en FX. De serie ging in première in januari 2017 en het eerste seizoen telt acht afleveringen.

Taboo (2017) volgt James Keziah Delaney (Tom Hardy) in 1813. Hij keert terug vanuit Afrika met veertien onrechtvaardig verkregen diamanten en zoekt revanche na zijn vaders dood. Nadat hij geweigerd heeft om zijn familiezaak te verkopen aan East India Company, begint hij zijn eigen handel- en scheepvaart-imperium op te richten. Hij speelt daarmee een gevaarlijk spelletje tussen twee oorlogvoerende naties, Groot-Brittannië en Amerika.

Het tweede seizoen van Taboo (2017) zou worden opgenomen in 2018, zo heeft maker Steven Knight eerder gemeld. Maar nu blijkt dat hij nog steeds bezig is met schrijven. Wel is hij daarmee bijna klaar. Dat houdt dus in dat het tweede seizoen pas op zijn vroegst in de tweede helft van 2020 te verwachten is. Ridley Scott, die opnieuw uitvoerend producent is, heeft gemeld: "We zijn blij dat veel mensen willen weten wat er in het vervolg van de serie gebeurt en dat de BBC en FX ons de kans geven het tweede seizoen te realiseren."

De terugkerende cast bestaat uit Scroobius Pip (de Franse Bill), Roger Ashton Griffiths (Abraham Appleby), Tom Hollander (George Cholmondeley), Marina Hands (gravin Musgrove), Lucian Msamati (George Chister) en Louis Serkis (Robert, James Delaney's broer). Het eerste seizoen van Taboo (2017) is hier te bekijken via Videoland.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Taboo (2017)