Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor vierde seizoen Tacoma FD van truTV

truTV heeft een zomerse startdatum gepland voor seizoen vier van de populaire comedyserie Tacoma FD.

Het vierde seizoen, met Kevin Heffernan en Steve Lemme in de hoofdrollen, gaat donderdag 20 juli om 22.00 uur van start.

Heffernan's brandweercommandant Terry McConky en Lemme's kapitein Eddie Penisi keren terug om hun eclectische bemanning, Marcus Henderson (Granny), Gabriel Hogan (Ike) en Hassie Harrison (Lucy) door nieuwe noodsituaties, een kazerne renovatie en het verwelkomen van nieuwe rekruut Mickleberry, gespeeld door Chris Avila, te leiden.

Tacoma FD

"We zijn verheugd om de fans van Tacoma FD dertien nieuwe afleveringen te brengen vanaf donderdag 20 juli", aldus Lemme.

Tacoma FD blijft hoge kijkcijfers halen. Het is elk jaar de op één na best bekeken serie op truTV, met het derde seizoen dat 11.8M in P2+ (personen van twee jaar of ouder) bereikte.

De comedyserie speelt zich af in een brandweerkazerne in een van de regenachtigste steden van Amerika, waar brandweerlieden zichzelf vermaken met creatieve wedstrijden, vriendschappelijke rivaliteit tussen eerstehulpverleners en bizarre noodoproepen.

Celebrity-acteurs die dit seizoen meedoen zijn onder andere Tony Danza (Who's the Boss?) als beschermengel, David Arquette (Cougar Town) als Teddy Dickosi, Captain Penisi's rivaal voor de goedkeuring van de Chief, en meer waaronder M.C. Gainey (Outcast), Timothy V. Murphy (Sons of Anarchy), Amin Joseph (Snowfall) en Dexter Loomis.

Terugkerende castleden Joey Pantoliano, Paul Soter, Jim Rash, Jon Rudnitsky, Maria Russell en Jamie Kaler verschijnen ook in het nieuwe seizoen.

Heffernan voegde eraan toe "Ik heb hard gewerkt om in badpakvorm te komen voor de zomer en we kijken ernaar uit om iedereen te zien voor hotdogs en biertjes bij Lemme thuis."

Heffernan en Lemme produceren samen met David Miner en Greg Walter van 3 Arts Entertainment en Inman Young en Savey Cathey van A24 Studios.

Bekijk hieronder de trailer voor het vierde seizoen van Tacoma FD.
Video on youtube
Vorige aflevering
Bad Blood
Bad Blood
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tacoma FD