Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe clip vrijgegeven voor Star Wars: Tales of the Empire

In een nieuwe clip van Star Wars: Tales of the Empire is te zien hoe generaal Grievous de Nachtzusters van Dathomir afslacht.

Een exclusieve nieuwe clip van de volgende Star Wars-serie voor Disney+, Tales of the Empire, toont General Grievous tijdens zijn brute slachting van de Nightsisters van Dathomir.

15265 Tales of the Jedi foto 1

Hoewel velen hadden uitgekeken naar Star Wars: Tales of the Jedi seizoen twee onder de aankomende series van Star Wars, werd Tales of the Empire schokkend genoeg in plaats daarvan aangekondigd. Terwijl Tales of the Jedi zich richtte op twee Jedi, Ahsoka Tano en Count Dooku, onthulde de trailer van Tales of the Empire een focus op Barriss Offee en Morgan Elsbeth. Nu werpt een nieuwe, exclusieve clip licht op wat Morgan's verhaal zal inhouden.

In de clip uit Tales of the Empire is te zien hoe de Nightsisters van Dathomir zich wanhopig proberen te verdedigen tegen de aanval van generaal Grievous. Hoewel de afslachting van de Nightsisters al te zien was in Star Wars: The Clone Wars, lijkt het erop dat Tales of the Empire de perspectieven van de Nightsisters gedetailleerder zal belichten.

Aangezien in de trailer van Tales of the Empire werd onthuld dat Morgan Elsbeth een belangrijk personage is, zal de moord op de Nightsisters ongetwijfeld een cruciale context vormen; als Nightsister zelf was dit moment ongetwijfeld levensveranderend en verwoestend voor Morgan.

Hoewel Star Wars, en Palpatine in het bijzonder, een aantal echt verontrustende gewelddaden heeft geïntroduceerd - van Order 66 tot de vernietiging van Alderaan met de Death Star - staat de afslachting van de Nightsisters van Dathomir hoog op de lijst van de meest verschrikkelijke Star Wars wreedheden. Zoals afgebeeld in Star Wars: The Clone Wars en zoals ongetwijfeld zal worden afgebeeld in Tales of the Empire, was deze aanval van generaal Grievous een regelrechte zuivering, uitgevoerd in opdracht van Palpatine. Tragisch genoeg was deze slachting bijna geheel succesvol; maar weinig Nightsisters overleefden deze gebeurtenis.

Het is logisch waarom Palpatine zo'n gruwelijke daad zou plegen. Als de Force-gevoelige heksen van Star Wars hadden de Nightsisters ongelooflijke en unieke macht in een tijd waarin Palpatine het meest actief probeerde om aan de top te komen. Ze waren geen Jedi of Sith en dat maakte ze een bedreiging voor Palpatine. Bovendien was Asajj Ventress, ook een Nightsister, vijandig geworden tegenover Palpatine's toenmalige leerling, Count Dooku, wat Palpatine ongetwijfeld zag als een mogelijke zwakte in zijn plan voor de Galactische overname.

Net als de Jedi leden de Nightsisters daarom onder een genocide als gevolg van Palpatine's bloeddorstige zoektocht naar macht en controle. Hoewel de updates voor Tales of the Empire nog niet zijn afgerond, is het duidelijk dat deze achtergrondverhalen een belangrijke rol zullen spelen voor Morgan Elsbeth, wiens leven voor altijd is gevormd door deze tragedie.

Hoewel de volledige omvang van de rol van General Grievous in Star Wars: Tales of the Empire nog moet worden afgewacht, is het duidelijk dat de lichtzwaard-zwaaiende Separatist zijn Star Wars-terugkeer zal maken om deze vreselijke slachting onder de Nightsisters uit te voeren.

Star Wars: Tales of the Empire is vanaf zaterdag 4 mei te streamen op Disney+.



Hieronder kun je meer foto's, de poster en een trailer bekijken voor Tales of the Empire.

15265 Tales of the Empire foto 2

15265 Tales of the Empire foto 3

15265 Tales of the Empire foto 4

15265 Tales of the Empire foto 5

15265 Tales of the Empire foto 6
Video on youtube
Vorige aflevering
The Way Out
The Way Out
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
30 apr 2024 12:15 -
Gaan we zeker kijken.
Reageer
Tales of the Empire