Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lucifer-acteur Tom Ellis gecast in tweede seizoen van Hulu's Tell Me Lies

Tom Ellis (Lucifer) doet mee aan seizoen twee van de Hulu Original-serie Tell Me Lies.

Ellis is gecast in de vaste rol van Oliver, een professor aan het Baird College die door zijn 'tough love'-houding een intimiderende aanwezigheid is die niet door alle studenten wordt gewaardeerd. Hij is getrouwd met Lucy's professor Marianne (Gabriella Pession, Crossing Lines), maar als een van de hoofdpersonen zijn goedkeuring begint te zoeken, zal zijn invloed chaotische gevolgen hebben.



Onlangs werd aangekondigd dat Ellis (foto) de hoofdrol zal spelen in Second Wife met Emma Roberts, voor Hulu en 20th TV, van showrunner Meaghan Oppenheimer. Binnenkort is hij ook te zien in een hoofdrol in Players, een romantische komedie van Netflix met Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Damon Wayans Jr (Happy Endings). Ook volgt de gelimiteerde avonturenserie Washington Black van Hulu, gebaseerd op de gelijknamige roman van Esi Edugyan, in de rol van stoom-punk uitvinder Christopher 'Titch' Wilde.

Tell Me Lies volgt een tumultueuze maar bedwelmende relatie die zich in de loop van acht jaar ontvouwt en iedereen in zijn gevaarlijke kielzog meesleurt. Een groep studievrienden heeft geen idee dat een verslavende verstrengeling onder hen de macht heeft om hen allemaal mee te slepen in een web van verraad, seks en leugens dat hun pad voor altijd zal veranderen.

Oppenheimer is uitvoerend producent en showrunner. Emma Roberts, medeoprichter Karah Preiss en Matt Matruski voeren de productie uit onder hun eigen naam Belletrist, en Laura Lewis en Stephanie Noonan voeren de productie uit voor Rebelle Media. Shannon Gibson en Sam Schlaifer zijn ook uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Carola Lovering en Lovering is adviserend producent.

De Hulu Original serie wordt geproduceerd door 20th Television.
Vorige aflevering
The Bedrooms Of Our Friends
The Bedrooms Of Our Friends
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tell Me Lies