Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Temptation Island vanaf 7 juni bij Videoland

Naast de succesvolle reeks van Temptation Island (NL/BE) bij RTL 5, brengt Videoland vanaf donderdag 7 juni een nieuw seizoen van de serie, gepresenteerd Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels.

CEO RTL, Sven Sauvé: “Wij zijn heel blij dat Yolanthe Sneijder-Cabau RTL in de breedte komt versterken. Niet alleen bij RTL 4 als nieuwe presentatrice van De Jongens tegen de Meisjes (NL) en de talentshow The Talent Project, maar ook online. Daarom vind ik het mooi dat Yolanthe Sneijder-Cabau een plek heeft bij RTL 4 én bij Videoland.”

Embed from Getty Images
Yolanthe Sneijder-Cabau

Over Kaj Gorgels zegt Sauvé: “Een bijkomend voordeel van de breedte van onze activiteiten, is dat we een nieuwe bron aan talentvolle makers aanboren. Kaj Gorgels is een talent, zowel voor als achter de schermen. Hij is eigenzinnig en veelzijdig en ik ben blij dat hij deze reeks van Temptation Island (NL/BE) samen met Yolanthe voor z’n rekening neemt.”

Temptation Island (NL/BE) is de afgelopen maanden een nationale guilty pleasure gebleken. Per aflevering kijken gemiddeld 710.000 mensen bij RTL 5. De herhaling op de zender scoort gemiddeld 131.000 kijkers.

In dit nieuwe seizoen van Temptation Island (NL/BE), volgens RTL alleen exclusief te zien bij Videoland, reizen vier Nederlandse koppels af naar een paradijselijk oord en wagen zich daar aan een relatietest. Gescheiden van elkaar brengen zij veertien dagen door tussen verleidelijke vrijgezellen en blijven op de hoogte van de verrichtingen hun partners middels de bekende kampvuren. Zullen zij de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders?

Temptation Island (NL/BE) wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV.
Vorige aflevering
Aflevering 16
Aflevering 16
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Temptation Island (NL/BE)