Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt startdatum en teaser trailer voor het tweede seizoen van That ’90s Show

Netflix heeft de eerste teaser trailer onthuld voor That ’90s Show seizoen twee, dat in twee delen wordt opgesplitst.

In de vervolgserie op That 70's Show zijn vijftien jaar verstreken en is het nu 1995. De dochter van Eric en Donna, gespeeld door Callie Haverda, bezoekt haar grootouders voor de zomer en vindt een nieuwe groep vrienden in Point Place.

De eerste acht afleveringenvan het tweede seizoen verschijnen op donderdag 27 juni en nog eens acht op donderdag 24 oktober.

That ’90s Show

De cast bestaat uit Ashley Aufderheide (Gwen), Mace Coronel (Jay), Maxwell Acee Donovan (Nate), Reyn Doi (Ozzie) en Sam Morelos (Nikki).

Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith hernemen hun rollen als Kitty en Red Forman in That ’90s Show. Acteurs uit de originele serie die een gastrol speelden in het eerste seizoen zijn Topher Grace als Eric, Laura Prepon als Donna, Wilmer Valderrama als Fez, Mila Kunis als Jackie, Ashton Kutcher als Kelson, Don Stark als Bob en Tommy Chong als Leo.

De teaser trailer onthult dat Prepon terug is voor seizoen twee, samen met Seth Green, die een terugkerende rol had in de originele serie.

That 70's Show liep acht seizoenen op Fox voor in totaal 200 afleveringen. Michael Kelso van Kutcher en Jackie van Kunis speelden een gastrol in de spin-off als de ouders van Jay Kelso, gespeeld door Mace Coronel.

Kunis zei onlangs dat zij en Kutcher niet zouden terugkeren voor het tweede seizoen van That ’90s Show en zei in een interview met ET: "We hebben ons ding gedaan en ze hebben onze zoon in de serie geïntroduceerd."

Netflix heeft de comedyserie vernieuwd met een tweede seizoen met zestien afleveringen, in plaats van de tien afleveringen van het eerste seizoen.

Hieronder kun je de teaser trailer voor That ’90s Show seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Friends in Low Places
Friends in Low Places
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
That ’90s Show