Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Derde deel van That ’90s Show seizoen twee verschijnt twee maanden eerder op Netflix

Derde deel van That ’90s Show seizoen twee verschijnt twee maanden eerder op Netflix

Deel drie van That ’90s Show seizoen twee gaat nu eerder van start dan oorspronkelijk gepland.
De resterende acht afleveringen van seizoen twee zijn vanaf donderdag 22 augustus te streamen, twee maanden eerder dan de oorspronkelijke datum van 24 oktober.

Dit kondigde de streamer aan via een castvideo. Hierin zijn Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp en gastacteurs Seth Green, Will Forte en Kevin Smith te zien. Je kunt de video onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

That ’90s Show

In de vervolgserie op That 70's Show zijn vijftien jaar verstreken en is het nu 1995. De dochter van Eric en Donna, gespeeld door Callie Haverda, bezoekt haar grootouders voor de zomer en vindt een nieuwe groep vrienden in Point Place.

De cast bestaat uit Gwen (Ashley Aufderheide), Jay (Mace Coronel), Nate (Maxwell Acee Donovan), Ozzie (Reyn Doi) en Nikki (Sam Morelos).

Rupp en Smith hernemen hun rollen als Kitty en Red Forman voor That ’90s Show. Originele acteurs die een gastrol speelden in het eerste seizoen zijn Topher Grace als Eric, Laura Prepon als Donna, Wilmer Valderrama als Fez, Mila Kunis als Jackie, Ashton Kutcher als Kelson, Don Stark als Bob en Tommy Chong als Leo.

That 70's Show liep acht seizoenen op Fox met in totaal 200 afleveringen. Kutcher's personage Michael Kelso en Kunis' personage Jackie speelden een gastrol in de spin-off als de ouders van Jay Kelso, gespeeld door Mace Coronel. Kunis zei eerder dit jaar dat zij en Kutcher niet zouden terugkeren voor het tweede seizoen en vertelde: "We hebben ons ding gedaan en ze hebben onze zoon in de serie geïntroduceerd."


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten