Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
That ’90s Show gaat niet verder bij Netflix volgens hoofdrolspeler

That ’90s Show gaat niet verder bij Netflix volgens hoofdrolspeler

Comedyserie That ’90s Show krijgt geen derde seizoen. Dat zegt een van de acteurs van de serie, Kurtwood Smith, die het nieuws donderdagavond op Instagram plaatste.
"Ik weet dat jullie me hebben gevraagd wanneer seizoen drie komt, maar ik heb slecht nieuws... Netflix gaat niet vernieuwen," begon hij zijn bericht. "Ik wil even de tijd nemen om BEDANKT te zeggen tegen alle fans die de serie overal hebben gesteund en bekeken. Jullie zijn naar me toegekomen in willekeurige delen van de wereld als ik op reis was en hebben me via social media de hand gereikt en zijn gewoon zo geweldig geweest."

That ’90s Show

Smith speelde Red Forman in de serie, zijn rol uit de originele serie That 70's Show hernemend, samen met Debra Jo Rupp, die zijn vrouw Kitty speelde in beide series.

"Ik heb er elke minuut van genoten om opa Red voor jullie tot leven te brengen," vervolgt Smith. "Ik heb het al eerder gezegd, maar het is de moeite waard om het nog een keer te zeggen... er zat zoveel hart achter deze serie en de meest geweldige cast, schrijvers, regisseurs, producenten en crew waar een acteur maar mee kan hopen te werken. Bedankt dat Red en Kitty, hun kleinkind, al hun kleinkinderen, vrienden en buren, de originele castleden van That 70's Show en al onze geweldige gastcastleden jullie twee seizoenen lang hebben mogen vermaken."




That ’90s Show speelde zich vijftien jaar na de eerste af, met de dochter (Callie Haverda) van Eric (originele hoofdrolspeler Topher Grace) en Donna (originele hoofdrolspeelster Laura Prepon) die haar grootouders (de Formans) een zomer lang bezoekt.

Andere originele gastacteurs die in de jaren 90-editie verschenen waren Wilmer Valderrama, Mila Kunis en Ashton Kutcher. De cast bestond ook uit Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos.

In zijn bericht gaf Smith echter aan dat hij denkt dat de serie nog niet helemaal dood is.

"Om de woorden van Red Forman te gebruiken...we gaan geen dombo's zijn...we gaan de serie shoppen, want goede grootouders zouden hun best doen om deze kinderen van de middelbare school af te krijgen," eindigde hij zijn post.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Fearfactor
Vandaag, 15:00
Serie is een stuk minder leuk dan That 70's Show, maar wel aardig om naar te kijken... Geen heel groot gemis als dit niet wordt vernieuwd
0
Log in om een reactie achter te laten