Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Star Wars-serie The Acolyte krijgt premièredatum van Disney+

Disney+ heeft een premièredatum voor de lente onthuld voor The Acolyte, de nieuwe Star Wars-serie van Lucasfilm.

The Acolyte is gecreëerd door Lesley Headland en is een mysterie-thriller die kijkers meeneemt naar een melkwegstelsel vol schimmige geheimen en opkomende duistere krachten in de laatste dagen van het tijdperk van de High Republic.

Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi Master om een reeks misdaden te onderzoeken, maar de krachten waarmee ze geconfronteerd worden zijn sinisterder dan ze ooit hadden verwacht.

The Acolyte

The Acolyte verschijnt dinsdag 4 juni op de streamingdienst. De datum werd gisteren onthuld op het Star Wars geverifieerde X account, dat ook aangaf dat er morgen meer nieuws gedeeld zal worden.

De cast bestaat uit Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman en Carrie-Anne Moss.

Headland is ook showrunner en produceert samen met Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King en Jason Micallef. Rayne Roberts en Damian Anderson produceren. Headland regisseert ook de pilot van de serie.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_hansx
19 maa 2024 17:10 -
Zeer, zeer, zeer benieuwd
Reageer
avatar_Futsudo
19 maa 2024 17:43 -
Eindelijk kunnen we na het lange wachten binnenkort The Acolyte streamen. Veel zin in en ben ook zeer benieuwd naar de nieuwe personages.

The Acolyte wordt door showrunner Leslye Headland beschreven als "Frozen meets Kill Bill".
Reageer
The Acolyte