Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Eerste trailer voor Star Wars-serie The Acolyte vrijgegeven door Disney+

Disney+ heeft de eerste trailer van de nieuwste Star Wars-serie The Acolyte vrijgegeven.

The Acolyte, gecreëerd door Lesley Headland, is een mysterie-thriller die kijkers meeneemt naar een melkwegstelsel vol schimmige geheimen en opkomende duistere krachten in de nadagen van het tijdperk van de Hoge Republiek. Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi Master om een reeks misdaden te onderzoeken, maar de krachten waarmee ze geconfronteerd worden zijn sinisterder dan ze ooit hadden verwacht.

The Acolyte

De trailer opent met Lee Jung-jae als Jedi-meester die een groep jongeren les geeft terwijl er gevaar op de loer ligt. Amandla Stenberg speelt de rol van een naamloze krijger die erop uit is om Jedi's uit te schakelen, waarbij haar eerste poging gericht is op Carrie-Anne Moss. Er wordt een zoektocht in de hele melkweg gestart om de moordenaar uit te schakelen.

Overige castleden zijn Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Charlie Barnett en Dean-Charles Chapman.

De premièredatum voor The Acolyte is dinsdag 4 juni. De serie start met twee afleveringen en de overige afleveringen van het achtdelige seizoen verschijnen wekelijks tot 16 juli. De datum werd eergisteren onthuld op het geverifieerde Star Wars X-account, dat ook meer nieuws aankondigde voor vandaag.

Headland is ook showrunner en produceert samen met Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King en Jason Micallef. Rayne Roberts en Damian Anderson produceren. Headland regisseert ook de eerste twee afleveringen van de serie.

Hieronder kun je de trailer voor The Acolyte bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
24 maa 2024 14:14 -
Ik was er zelf na deze trailer al behoorlijk klaar mee. En de rest van "Internet" ook als je de comments onder de trailer zo leest.

Dit "volgens de makers het meest inclusieve en diverse Star Wars-project ooit" lijkt nog niet echt positief ontvangen te worden. Het is het zoveelste uitmelk project en lijkt vooral te dienen om de woke religie van Disney uit te dragen. Daar slaan ze redelijk in door de laatste jaren.
Ik sla dit over en volg alleen The Mandalorian nog van het hele SW gebeuren.
Voor de rest lijk ik wel "to old for this shit" te zijn inmiddels.
Reageer
The Acolyte