Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Acolyte geeft Disney+ de beste openingscijfers voor 2024

Een aanzienlijk aantal Disney+ gebruikers heeft The Acolyte gevolgd tijdens de eerste dagen op de streamer.

Disney+ zegt dat de Star Wars-serie tot nu toe de grootste opening voor een serie op de streamer heeft gehad dit jaar, met de eerste aflevering die 11,1 miljoen keer bekeken is - dat is het equivalent van zoveel volledige vertoningen van de 42 minuten durende aflevering - wereldwijd in vijf dagen. Dat komt overeen met ongeveer 426,2 miljoen minuten of 7,77 miljoen uur kijktijd.

The Acolyte

The Acolyte bleef iets achter bij de vorige première van een Star Wars-serie op Disney+: Ahsoka trok 14 miljoen views tijdens de eerste vijf dagen in augustus 2023. Het is vergelijkbaar met het debuut van Percy Jackson and the Olympians in december, dat 13,3 miljoen views had over zes dagen - wat neerkomt op ongeveer hetzelfde dagelijkse gemiddelde (2,22 miljoen views) als dat van The Acolyte over vijf dagen.

Disney+ had eerder al opgemerkt dat de openingsdag van The Acolyte 4,8 miljoen views had verzameld.

The Acolyte, gecreëerd door Leslye Headland, speelt zich af in het Star Wars-tijdperk van de High Republic en volgt het onderzoek naar een misdaadgolf die een Jedi-meester zal opzetten tegen een figuur uit zijn verleden.

In de serie spelen Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Dafne Keen, Charlie Barnett, Carrie-Anne Moss, Joonas Suotamo, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson en Dean-Charles Chapman de hoofdrollen.
Vorige aflevering
The Acolyte
The Acolyte
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Acolyte