Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe startdatum voor het tweede seizoen van The Afterparty

Nieuwe startdatum voor het tweede seizoen van The Afterparty

The Afterparty heeft een nieuwe datum voor zijn tweede seizoen op Apple TV+.
De komische moordmysterie-serie zou op 28 april weer terugkeren met een nieuwe zaak om op te lossen, maar keert nu op woensdag 12 juli terug. De streamingdienst verlengde de serie in maart 2022.

Met Tiffany Haddish, Zoë Chao en Sam Richardson in de hoofdrollen volgt de serie detective Danner (Haddish) terwijl ze een moord onderzoekt. Het eerste seizoen speelt zich af op een feestje tussen enkele mensen na een reünie van hun middelbare school, een zogeheten after party. Elke aflevering volgt een ander personage over wat er gebeurde op de avond van de moord op een oud-klasgenoot vanuit zijn of haar oogpunt.

The Afterparty

De cast van het tweede seizoen bestaat verder uit Elizabeth Perkins (Truth Be Told (2019)), Zach Woods (Avenue 5), Paul Walter Hauser (Black Bird), Poppy Liu (Hacks), Anna Konkle (Rosewood), Jack Whitehall (Good Omens), Vivian Wu (Away), John Cho (Cowboy Bebop (2021)) en Ken Jeong (The Pentaverate).

In seizoen twee wordt een bruiloft verpest wanneer de bruidegom wordt vermoord en elke gast een verdachte is. Rechercheur Danner (Haddish) keert terug om Aniq (Richardson) en Zoë (Chao) te helpen de dader te vinden door familieleden, geliefden en zakenpartners te ondervragen en de verhalen van elke verdachte over het weekend te horen, elk met hun eigen unieke perspectief en visuele stijl.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten