Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

The Afterparty na twee seizoenen gecanceld door Apple TV+

Er komt geen derde seizoen voor de Apple TV+ serie The Afterparty. De streamer heeft de moordmysterie-comedyserie na twee seizoenen gecanceld.

De beslissing van Apple om The Afterparty te cancelen komt een maand nadat seizoen twee was afgelopen. De studio achter de veelgeprezen serie, Sony Pictures Television, is van plan om de serie te verkopen op andere platforms.

Uitvoerend geproduceerd door Chris Miller en Phil Lord en gecreëerd door Miller, verkent elke aflevering van The Afterparty het verhaal van een ander personage over een noodlottige avond waarop een moord plaatsvindt - allemaal verteld door de lens van populaire filmgenres en unieke visuals die passen bij het perspectief van de verteller.

The Afterparty

Terwijl het eerste seizoen van The Afterparty een doorbraak was met zijn onconventionele structuur, een popcultuurmoment creëerde en een raadspelletje wie de moordenaar was, had seizoen twee deze zomer een rustigere aanloop en kon het de invloed van het oorspronkelijke seizoen niet evenaren. Het kan ook gehinderd zijn door het feit dat het direct uitgezonden werd tegenover seizoen drie van Hulu's succesvolle moordmysterie-comedyserie Only Murders in the Building.

Volgens bronnen heeft de herwaardering van de lijst met titels voor Apple TV+ na de staking een rol gespeeld in de beslissing om niet door te gaan met The Afterparty.

Acteurs Tiffany Haddish, Sam Richardson en Zoë Chao herpakten hun rol in seizoen twee, met een nieuwe zaak en een uitgebreide cast van personages gespeeld door John Cho, Paul Walter Hauser, Ken Jeong, Anna Konkle, Poppy Liu, Elizabeth Perkins, Jack Whitehall, Zach Woods en Vivian Wu.

In seizoen twee wordt een bruiloft verpest wanneer de bruidegom wordt vermoord en elke gast een verdachte is. Rechercheur Danner (Haddish) keert terug om Aniq (Richardson) en Zoë (Chao) te helpen de dader te vinden door familieleden, geliefden en zakenpartners te ondervragen en de verhalen van elke verdachte over het weekend te horen, elk met hun eigen unieke perspectief en visuele stijl.

The Afterparty wordt geproduceerd door TriStar TV en Sony Pictures TV als onderdeel van Lord en Millers vijfjarige televisiedeal. Seizoen twee werd gezamenlijk gerund door Miller en Anthony King en beiden waren uitvoerend producent. Miller produceerde samen met Lord via de productiemaatschappij van het duo, Lord Miller. Lord Miller's SV van Television Aubrey Lee was een producent voor de serie.

Hieronder kun je de trailer voor The Afterparty seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Vivian and Zoe
Vivian and Zoe
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Afterparty