Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor SyFy's nieuwe science fiction-serie The Ark

The Ark komt in februari naar Syfy en het kabelnetwerk heeft een trailer vrijgegeven voor het nieuwe ruimtedrama.

Met Christie Burke (Falling Skies), Richard Fleeshman (The Sandman), Reece Ritchie (The Outpost), Stacey Read en Ryan Adams (beide in hun seriedebuut) in de hoofdrollen volgt de serie een groep mensen die in de toekomst op zoek gaan naar een nieuwe planeet om te koloniseren.

The Ark

Syfy onthulde meer over de komende serie in een persbericht.

"The Ark gaat in première op woensdag 1 februari om 22.00 uur op SyFy. De volgende dag is The Ark te zien op Peacock.

Gecreëerd door Dean Devlin, speelt The Ark zich honderd jaar in de toekomst af, wanneer planetaire kolonisatiemissies zijn begonnen als een noodzaak om het voortbestaan van het menselijk ras veilig te stellen. De eerste van deze missies op een ruimteschip, Ark One genaamd, stuit op een catastrofale gebeurtenis die massale vernietiging en verlies van levens veroorzaakt. Met nog meer dan een jaar te gaan voordat ze hun doelplaneet bereiken, een gebrek aan levensreddende voorraden en verlies van leiderschap, moet de resterende bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven."

Hoewel The Ark een dag na uitzending op SyFy ook op streamingdienst Peacock te zien is, dat in Europa onderdeel is van SkyShowtime, is het niet bekend of de science fiction-serie ook bij ons te zien zal zijn.
Video on youtube
Vorige aflevering
Museum of Death
Museum of Death
02x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
07 jan 2023 14:18 -
Naar aanleiding van de trailer ben ik niet helemaal overtuigd. Ik zag al wat tenenkrommend acteerwerk... Maar Dean Devlin in the mix? Dan kan het wat worden.
Helaas heeft SyFy ook niet echt een goed trackrecord op in het in stand houden van series en heeft al heel wat gecanceld voordat het verhaal af was. Daardoor vraag ik me af of ik hier wel aan moet beginnen.
Reageer
avatar_JanWillemK
07 jan 2023 18:43 -
Volgens mij kijk ik alleen nog Resident Alien van Syfy..
Ik wacht wel sowieso tot het 1e seizoen uit is van The Ark voordat ik ga beginnen.

Ik heb het ze nooit vergeven dat ze toen Continuum en Dark Matter hadden gecanceld. Gelukkig kreeg Continuum nog wel een afsluiter.
En we hadden natuurlijk mazzel dat Amazon The Expanse had overgenomen.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 jan 2023 19:23
Precies dat dus...
Reageer
The Ark