Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

SyFy's sciencefictionserie The Ark vernieuwd met tweede seizoen

De overlevenden van het schip krijgen wat meer tijd. Syfy heeft The Ark verlengd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van twaalf afleveringen eindigt op woensdag 19 april.

The Ark, een sciencefiction-dramaserie gecreëerd door Dean Devlin, heeft Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read en Ryan Adams in de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af honderd jaar in de toekomst, wanneer planetaire kolonisatiemissies noodzakelijk zijn geworden om het voortbestaan van het menselijk ras veilig te stellen. De eerste van deze missies op een ruimteschip, Ark One genaamd, stuit op een catastrofale gebeurtenis die massale vernietiging en verlies van levens veroorzaakt. De overlevenden hebben nog meer dan een jaar over voor hun reis naar hun doelplaneet.

Helaas, met een gebrek aan levensonderhoudende voorraden en een verlies aan leiderschap, moet de resterende bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven. Personages zijn Lt. Sharon Garnet (Burke), Lt. Spencer Lane (Ritchie), Lt. James Brice (Fleeshman), Alicia Nevins (Read), en Angus Medford (Adams).

The Ark

The Ark is momenteel Syfy's tweede meest bekeken scriptserie. Volgens de kabelzender is het gezien door meer dan 6,5 miljoen mensen op alle platforms.

Uitvoerend producenten/co-showrunners Devlin en Jonathan Glassner zeiden over de verlenging: "We kunnen niet enthousiaster zijn om terug de ruimte in te gaan met de bemanning van The Ark. Syfy blijft een geweldige partner en thuis voor deze serie."

"Het succes van The Ark is slechts een ander voorbeeld van het waarmaken van de belofte om een breed spectrum aan kwaliteitsseries te bieden over onze lineaire, kabel- en streamingportfolio's", aldus Lisa Katz, President, Scripted Programming, NBCUniversal Television and Streaming. "De reis naar de ruimte met Dean en Jonathan was echt een reis die de moeite waard was en we zijn enorm enthousiast over hoe dit buitenaardse avontuur in seizoen twee verder zal gaan."
Video on youtube
Vorige aflevering
Failed Experiment
Failed Experiment
02x01
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
15 apr 2023 17:38 -
In eerste instantie vond ik dit helemaal niets. De pilot was zo slecht dat ik het daarbij had gelaten, ware het niet dat er ook gelijk een 2e aflevering beschikbaar was die ik toen ook maar heb gekeken.
En vervolgens ben ik toch blijven kijken. En nu vind ik het zelfs best leuk nieuws dat de reis verder gaat.
Reageer
avatar_Sj3f
20 apr 2023 14:33 -
Super mooie serie, ik kijk uit naar seizoen 2.
Reageer
The Ark