Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Baby-Sitters Club is gesloten

Netflix zal geen derde seizoen bestellen van de familie dramedyserie The Baby-Sitters Club (2020) gebaseerd op de bestverkochte romans van Ann M. Martin.
De serie, die de vriendschap en avonturen volgt van zeven vrienden - Kristy, Claudia, Stacey, Mary Anne, Dawn, Jessi en Mallory - terwijl ze hun eigen babysitbedrijf beginnen in Stoneybrook, blijft één van de best beoordeelde series op televisie. Beide seizoenen van The Baby-Sitters Club (2020) scoren 100% op Rotten Tomatoes. Maar het grote publiek bleek geen interesse te hebben. Seizoen twee van acht afleveringen, uitgebracht op 11 oktober, slaagde er niet in om Nielsen's Top 10 wekelijkse streamingranglijst te kraken en verscheen slechts één week in de Netflix Top 10 op nummer negen.

Gemaakt door Rachel Shukert die als showrunner diende, speelde in The Baby-Sitters Club (2020) onder andere Sophie Grace als Kristy, Momona Tamada als Claudia, Shay Rudolph als Stacey, Malia Baker als Mary Anne, Xochitl Gomez (vervangen door Kyndra Sanchez in seizoen twee) als Dawn, Anais Lee als Jessi en Vivian Watson als Mallory, samen met Alicia Silverstone en Mark Feuerstein.



"We zijn ongelooflijk dankbaar voor de visie en steun van Netflix om de wereld van The Baby-sitters Club tot leven te brengen", aldus Smith in een verklaring. "Hoewel we bedroefd zijn dat de serie tot een einde is gekomen, kijken we uit naar toekomstige mogelijkheden om de erfenis van Ann M Martin's geliefde werk met een nieuw publiek te delen."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten