Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Bastard Son & the Devil Himself gecanceld door Netflix

The Bastard Son & The Devil Himself komt niet terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft het Britse fantasy-drama geannuleerd.
Met Jay Lycurgo, Nadia Parkes, Emilien Vekemans, Isobel Jesper, Jones Karen, Connell Paul Ready, David Gyasi, Kerry Fox, Fehinti Balogun, Misia Butler, Liz White, Róisín Murphy, Tim Plester en Priya Kansara in de hoofdrollen, is de Netflix-serie gebaseerd op de young adult-roman van Sally Green. De serie "vertelt het verhaal van Nathan Byrne (Jay Lycergo), een buitenechtelijke zoon van een gevaarlijke heks, Marcus Edge (David Gyasi), die worstelt om zijn kansen te overwinnen om in de voetsporen van zijn vader te treden terwijl hij samen met zijn vrienden zijn ware identiteit ontdekt."

De fantasy-serie kwam op 28 oktober met acht afleveringen op de streamingdienst.

The Bastard Son & the Devil Himself

Het nieuws van de annulering van de serie werd eerst aangekondigd door de Britse producent Imaginarium op Twitter:

"The Bastard Son & the Devil Himself is een serie waar we ongelooflijk trots op zijn, die uitstekende recensies kreeg, samen met een fel loyale wereldwijde fanbase. Hoewel we teleurgesteld zijn dat we het verhaal niet kunnen voortzetten, vonden we het geweldig om met zo'n getalenteerde cast en crew te werken om onze geliefde serie tot leven te brengen."

De bedenker van de serie, Joe Barton, bevestigde het nieuws in zijn eigen post:

"Helaas, ja, Netflix heeft de serie geannuleerd. Erg trots en hield echt van de mensen waarmee ik het mocht maken. Sorry dat ik het verhaal niet kan afmaken."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten