Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie The Baxters met Roma Downey en Ted McGinley naar Prime Video

Prime Video heeft de familiedramaserie The Baxters opgenomen van LightWorkers Media.

De tiendelige serie, gebaseerd op de bestseller van Karen Kingsbury, wordt geproduceerd door Roma Downey (Touched by an Angel), die de hoofdrol speelt als Elizabeth Baxter, de matriarch van de familie, naast Ted McGinley (Shrinking) als John Baxter.

The Baxters, die in de lente van 2024 exclusief op Prime Video te zien zal zijn, is gefilmd in 2018. De serie, ook geproduceerd door Will Packer, zou oorspronkelijk worden uitgezonden op het platform van LightWorkers Media.



LightWorkers Media is het geloofs- en familiegerichte bedrijf dat is opgericht door Mark Burnett en Roma Downey (foto) en eigendom is van Amazon MGM Studios door de overname van LightWorkers moederbedrijf MGM.

The Baxters volgt Elizabeth en John Baxter en hun vijf volwassen kinderen. Seizoen één draait om de dochter van Elizabeth en John, Kari, die achter de schokkende waarheid komt dat haar man, professor Tim, in het geheim een affaire heeft gehad met een van zijn studenten. Terwijl haar relatie op de proef wordt gesteld, moet Kari troost zoeken in haar geloof en familie om te ontdekken of liefde echt een keuze is en of haar huwelijk kan worden hersteld. In deze diep ontroerende, op geloof gebaseerde reis moeten de Baxters als gezin samenkomen om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

"Met meer dan 25 miljoen fans van de boeken uit de Baxter-serie weten we dat het publiek dit tot leven gebrachte familiedrama geweldig zal vinden en ik ben persoonlijk zo enthousiast om meer inspirerende inhoud naar Prime Video te brengen," zei Downey.

De cast bestaat verder uit Ali Cobrin (Friends with Benefits) als Kari Baxter Jacobs, Masey McLain (The Resident) als Ashley Baxter, Josh Plasse (9-1-1: Lone Star) als Luke Baxter, Cassidy Gifford (Blue Bloods) als Reagan Decker, Reilly Anspaugh als Erin Baxter, Emily Peterson (Chicago PD) als Brooke Baxter en Brandon Hirsch (Black Lightning) als Tim Jacobs.

Downey en LightWorkers Media verwierven oorspronkelijk acht jaar geleden de rechten van Kingsbury's The Baxter Family romanserie voor televisie.

"Sinds de dag dat Roma Downey mijn zegen vroeg om van de literaire serie van de familie Baxter een televisieserie te maken, heb ik ervan gedroomd dat het een thuis zou vinden op Prime Video," zei Kingsbury. "Vele miljoenen lezers zullen blij zijn met dit nieuws. Het is een droom die uitkomt."

The Baxters wordt geproduceerd door LightWorkers Media, Will Packer Media en Haven Entertainment. Jessie Rosen is showrunner en uitvoerend producent. Samen met Downey, Rosen en Packer produceren Kevin Mann, Brendan Bragg en Jaime Primak Sullivan. Karen Kingsbury en Rick Christian zijn adviserende producenten.
Vorige aflevering
Return Together
Return Together
03x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Baxters