Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Bear pakt record voor FX on Hulu

Ja, chef. Het wordt steeds spannender voor seizoen twee van FX's The Bear op Hulu.

Het volledige tweede seizoen van de half uur durende dramedy ging donderdag 22 juni van start op de streamer. Sindsdien is het debuut van seizoen twee de best bekeken première van alle FX-series op Hulu.

The Bear

The Bear heeft ook aanzienlijke vooruitgang geboekt ten opzichte van vorig seizoen, met een toename van 70% in het totaal aantal gestreamde uren ten opzichte van het eerste seizoen na de eerste vier kijkdagen. Het eerste seizoen was het best bekeken seizoen van een comedyserie in de geschiedenis van FX en seizoen twee lijkt nu klaar om dat record te breken.

The Bear volgt Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), een jonge chef-kok uit de culinaire wereld, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie terugkomt naar Chicago om zijn broodjeszaak - The Original Beef of Chicagoland - te runnen. Carmy is een wereld verwijderd van wat hij gewend is en moet een evenwicht zien te vinden tussen de zielverpletterende realiteit van het eigenaarschap van een klein bedrijf, zijn wilskrachtige en recalcitrante keukenpersoneel en zijn gespannen familierelaties, dit alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.

In seizoen twee werkt de crew aan de transformatie van hun smerige broodjeszaak tot een plek van de bovenste plank. Terwijl ze het restaurant strippen tot op het bot, onderneemt de crew hun eigen transformerende reis, elk gedwongen om het verleden onder ogen te zien en te bedenken wie ze in de toekomst willen zijn.

FX's The Bear is gemaakt door Christopher Storer (Ramy), die optreedt als uitvoerend producent samen met Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) van Super Frog, Josh Senior en Matty Matheson, met Tyson Bidner (Ramy) als producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Hoofdrolspeler White verdiende onlangs een Golden Globe voor beste acteur in een comedyserie voor zijn rol van Carmy.

Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen van The Bear.
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_SLP
29 jun 2023 12:04 -
Begrijpelijk :) Na seizoen 1 waren mijn verwachtingen hooggespannen! Deze zijn gelukkig meer dan waar gemaakt. Wat een geweldig tweede seizoen! Waarbij het eerste seizoen vooral focust op Carmy, krijgen de andere chefs in het tweede seizoen meer screentime. Het verhaal is weer goed en erg verrassend dat veel bekende acteurs langskomen voor een gastrol of cameo. Het allermooist aan dit seizoen vind ik Richie's karakterboog! Ik heb weer enorm genoten van The Bear en hoop dat veel mensen nog kennis gaan maken met deze geweldige serie!
Reageer
avatar_BlackBiker
29 jun 2023 13:24
Ik hoor veel goede geluiden over deze serie. En het is met afleveringen van een half uur ook een mooie hapklare brok. Ik ga seizoen 1 maar eens proberen.
Reageer
avatar_BlackBiker
01 jul 2023 09:33
Bijgewerkt op: 03 jul 2023 18:33
Helaas, dit is niets voor mij. Na 1,5 aflevering ben ik gestopt. Ik snap niet waar het over gaat en zit alleen te kijken naar een stel vuilbekkende en totaal onsympathieke karakters.

Ook kon ik het "dy" stuk uit dramady niet terugvinden. Ik heb geen enkele keer ook maar een glimlach op mijn mond gehad. Het is qua humor ver verwijderd van "Chef!" met Lenny Henry.
Reageer
avatar_Futsudo
03 jul 2023 11:32
Bijgewerkt op: 03 jul 2023 09:33
Dat het niets voor jou is en nog voor vele anderen dat kan natuurlijk want gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak en/of interesses maar het vergelijken met een Chef!, een Britse komedieserie uit de jaren 90, ontgaat mij in deze. Maar inderdaad was Chef! een leuke sitcom.
Reageer
avatar_BlackBiker
03 jul 2023 12:35
Het speelt zich allebei in een keuken af en het zouden allebei (min of meer) comedy's zijn ;-)
Reageer
The Bear