Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

FX/Hulu-serie The Bear vernieuwd met een derde seizoen

The Bear kookt een derde seizoen bij FX/Hulu. De veelgeprezen dramaserie keert terug in 2024.

Hopelijk haalt Carmy het uit de inloopkoelkast en stopt de acteursstaking zodat de productie kan beginnen.

In de serie, die is gemaakt door Christopher Storer, speelt Jeremy Allen White de rol van Carmy Berzatto. Ook Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce en Liza Colón-Zayas spelen mee.

Matty Matheson is ook toegevoegd aan seizoen twee, terwijl Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Oliver Platt, Jon Bernthal, José Cervantes, Richard Esteras, Carmen Christopher, Chris Witaske, Joel McHale, Jamie Lee Curtis, Gillian Jacobs, Robert Townsend, Molly Gordon, Alex Moffat, Ricky Staffieri, Mitra Jouhari en Maura Kidwell terugkerende rollen hebben.

The Bear

Het eerste seizoen van The Bear volgt Carmy, een jonge chef-kok uit de culinaire wereld die na de zelfmoord van zijn broer terugkomt naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen. Carmy moet een evenwicht zien te vinden tussen de realiteit van een klein bedrijf, zijn eigenzinnige en recalcitrante keukenpersoneel en zijn gespannen familierelaties, en dat alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de dood van zijn broer.

Seizoen twee volgt de groep terwijl ze hun smerige broodjeszaak omtoveren tot een culinaire plek van de bovenste plank. Terwijl ze het restaurant tot op het bot afbraken, ondernam de crew hun eigen transformerende reis, waarbij ze elk gedwongen werden om het verleden onder ogen te zien en te bedenken wie ze in de toekomst willen zijn.

Natuurlijk bleek het enige wat moeilijker was dan het runnen van een restaurant het openen van een nieuw restaurant, en het team moest jongleren tussen de krankzinnige bureaucratie van vergunningen en aannemers en de schoonheid en creatieve kwelling van het plannen van menu's. De overgang bracht ook een nieuwe focus op gastvrijheid met zich mee. Het hele personeel werd gedwongen om op nieuwe manieren samen te komen en de grenzen van hun vaardigheden en relaties op te zoeken, maar ze leerden ook wat het betekent om dienstbaar te zijn, zowel aan de gasten als aan elkaar.

Storer produceert samen met Joanna Calo, Hiro Murai, Josh Senior en Matheson. Het wordt geproduceerd door FX Productions.

Seizoen één, dat in juni 2022 in première ging, is momenteel genomineerd voor dertien Emmy Awards, waaronder Outstanding Comedy Series tijdens de uitreiking die gepland staat voor januari. Het tweede seizoen, dat vanaf juni 2023 werd uitgezonden, bestond uit tien afleveringen, tegenover acht in seizoen één. Het aantal afleveringen voor seizoen drie is nog niet bekendgemaakt.

"The Bear, die het publiek in het eerste seizoen versteld deed staan en in seizoen twee nog grotere hoogten bereikte, is een cultureel fenomeen geworden", zegt Nick Grad, president van FX Entertainment. "We zijn zo trots op de samenwerking met Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior en de rest van het creatieve team, evenals de briljante cast onder leiding van Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach. Wat zij en de crew hebben gedaan is echt opmerkelijk en wij en onze partners bij Hulu kijken samen met de fans uit naar het volgende hoofdstuk in het verhaal van The Bear."
Video on youtube
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Futsudo
07 nov 2023 10:21 -
Dit is geweldig nieuws.
Reageer
avatar_antimidant
07 nov 2023 23:01 - 07 nov 2023 23:02
Groots.... Eén van de weinige series die de moeite waard is.
Reageer
avatar_merase
08 nov 2023 11:28 -
Wat een goed nieuws!
Uitmuntende serie op top niveau met stuk voor stuk kostelijke personages.
Reageer
The Bear