Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Startmaand bekend gemaakt voor het derde seizoen van The Bear

Het derde seizoen van The Bear gaat, niet geheel verrassend, in dezelfde maand van start als de voorgaande twee seizoenen.

De met een Emmy bekroonde serie lanceert zijn derde seizoen in juni 2024, na de première in juni 2022 van de door Christopher Story gemaakte serie en het tweede seizoen in juni 2023.

De FX-serie blijft als binge-drop op Hulu. FX-baas John Landgraf zei tijdens een vergadering op TCA dat het veel heeft geleerd sinds seizoen één, maar het is van plan om alle afleveringen in één keer te lanceren, net zoals de vorige seizoenen.

The Bear

"We hebben allemaal naar het eerste seizoen gekeken en het was mij of iemand anders die aan de serie heeft gewerkt niet ontgaan dat het een beetje angst inboezemt om naar die serie te kijken en 'angst inboezemt' zijn niet de bijvoeglijke naamwoorden die normaal gesproken worden geassocieerd met populaire televisieseries en Emmy Awards. Dus besloten we dat we de hele serie in één keer zouden laten droppen, want voor degenen die hem gezien hebben, heeft hij een heel mooi, heel opbeurend einde," zei hij.

"Toen we terugkwamen voor seizoen twee, debatteerden we, omdat we nu wisten dat we een succes hadden, kunnen we het een beetje uitmelken? Kunnen we het uitrollen over weken, meer Bear is beter? We dachten toen dat dat een rotstreek was, om het te veranderen voor het publiek. De manier waarop Chris het maakt, ook al zijn de afleveringen apart, er zit een hele vibe aan elk seizoen dus we besloten niet te veranderen aan wat we al in gang hadden gezet en ik twijfel er niet aan dat we het zullen blijven doen omdat we het in het verleden ook hebben gedaan. Zelfs als we het konden, denk ik niet dat we het nu zouden veranderen," voegde hij eraan toe.

Landgraf weigerde echter iets te verklappen over seizoen drie van het restaurantdrama, waarin onder andere Jeremy Allen White, Ayo Edibiri en Ebo Moss-Bachrach opnieuw de hoofdrol zullen spelen.

Hij zei dat hij net als iedereen verrast was toen de kerstaflevering met de speciale gastacteurs werd uitgezonden.
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Bear