Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

The Bear stilletjes vernieuwd met een vierde seizoen

Goed nieuws voor alle fans: We horen dat er meer van The Bear onderweg is dan eerder werd gedacht.

Meerdere bronnen bevestigen dat de Emmy-winnende FX on Hulu-komedie, die in november werd vernieuwd met een derde seizoen, ook is opgepikt voor een vierde seizoen dat back-to-back in Chicago zal worden opgenomen.

Een vernieuwing voor seizoen vier is nog niet officieel aangekondigd en een woordvoerder van FX geeft geen commentaar.

The Bear

Geruchten over het filmen van extra afleveringen van The Bear na seizoen drie begonnen de afgelopen week de kop op te steken bij lokale verkooppunten in Chicago.

De verhuizing leidde tot speculaties over de vraag of dit het laatste hoofdstuk van de populaire restaurantkomedie zou kunnen zijn - iets wat ook gebeurde met een andere veelgeprezen FX-komedie, Atlanta, die eindigde nadat seizoen drie en vier achter elkaar waren opgenomen.

Dat is volgens bronnen nog niet vastgesteld en een seizoen vijf van The Bear blijft een mogelijkheid. Een verklaring voor het feit dat seizoen drie en vier achter elkaar gefilmd worden, is dat er rekening gehouden moet worden met schema's van de acteurs. Naar verluidt krijgen Emmy-winnaars Jeremy Allen White en Ayo Edebiri veel speelfilmkansen. White heeft zich al gevestigd als een hoofdrolspeler met zijn werk in The Iron Claw.

Net als The Bear's Emmy-winnende acteurs White, Edebiri en Ebon Moss-Bachrach, is Storer's ster ook in opkomst vanwege de manier waarop de serie de tijdgeest veroverde. Deadline meldde woensdag exclusief dat Storer heeft getekend voor het schrijven en regisseren van een verfilming van The Lincoln Highway van Amor Towles.

Seizoen drie van The Bear gaat in juni van start. De FX-serie, die exclusief op Hulu te zien is, blijft op de streamer te bekijken.

De productie van het derde seizoen van de komedie is vorige maand begonnen. Internetspeurders in Chicago hebben provocerende - en mogelijk spoilerige - foto's gepost van de opnames op locatie van de serie.

Het eerste seizoen van The Bear won tien Emmy's, waaronder voor Outstanding Comedy en Outstanding Writing. De serie heeft zijn tweede seizoen al uitgezonden, maar de schrijvers -en acteursstakingen van vorig jaar maakte het moeilijk over welk jaar in aanmerking kwam om mee te doen aan de 75e Emmy Awards. Seizoen twee won Golden Globes voor Beste Televisieserie, Musical of Komedie en heeft White en Edebiri in de hoofdrollen.
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
16 maa 2024 13:48 -
Ik had het gisteren al vernomen en dit is natuurlijk geweldig nieuws.
Reageer
The Bear