Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Bear onthult startdatum en teaser van het derde seizoen

Het derde seizoen van de Emmy-winnende serie The Bear verschijnt binnenkort op FX on Hulu.

De startdatum van het derde seizoen werd onthuld in een teaser voor het komende seizoen. Hoofdrolspeler Jeremy Allen White plaatste de teaser op Instagram. Daarin zien we White's Carmy terug in de keuken, alleen en intens.

Toen we Carmy voor het laatst zagen in de finale van seizoen twee, zat hij opgesloten in een inloopkoelkast tijdens de Friends and Family Night van het restaurant. De teaser bevestigt dat hij ontsnapt is.

The Bear

Seizoen drie van FX's The Bear volgt Carmen 'Carmy' Berzatto (White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) terwijl ze doen wat nodig is om The Bear, hun rundvleeskraam omgetoverd tot haute cuisine-zaak, naar het hoogste niveau te tillen, terwijl ze hun best doen om gewoon in zaken te blijven. Het is elke dag een verloren strijd in de restaurant-business.

Carmy zet zichzelf meer onder druk dan ooit en eist uitmuntendheid van zijn team, dat zijn uiterste best doet om zijn intensiteit te evenaren. Hun zoektocht naar culinaire uitmuntendheid stuwt het team naar nieuwe hoogten en benadrukt de banden die het restaurant bij elkaar houden.

Naarmate het team groter wordt, streeft elk lid naar een hoger serviceniveau binnen zijn rol. In de restaurantbranche sta je nooit op vaste grond en met dat steeds veranderende landschap komen nieuwe uitdagingen en kansen. Onze chef-koks hebben geleerd dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze hebben wat nodig is om het tot morgen te redden.

Het derde seizoen van The Bear is vanaf donderdag 27 juni te streamen.

Alle tien afleveringen van seizoen drie zullen in één keer verschijnen. Seizoen drie is ook vanaf 27 juni exclusief op Disney+ in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Gibraltar, de Balkan, Singapore, Hongkong en de Filippijnen te streamen, en zal op een later tijdstip beschikbaar zijn op Disney+ in alle andere gebieden.

Zoals al eerder werd bericht is The Bear stilletjes vernieuwd met een vierde seizoen en de opnames zullen plaatsvinden in Chicago. FX weigerde commentaar.

The Bear is gemaakt door Christopher Storer en heeft ook Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Matty Matheson in de hoofdrollen, met Oliver Platt en Molly Gordon in terugkerende rollen.

Het eerste seizoen van The Bear won tien Emmy's, waaronder voor Outstanding Comedy en Outstanding Writing. De serie heeft zijn tweede seizoen al uitgezonden, maar de schrijvers en acteurs van vorig jaar staken van wal over welk jaar in aanmerking kwam om mee te doen aan de 75e Emmy Awards.

Seizoen twee won Golden Globes voor Beste Televisieserie, Musical of Comedy en heeft White en Edebiri in de hoofdrollen. The Bear is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot AFI Television Program of the Year en verdiende de prijs voor de serie bij de Critics Choice Awards, met ook overwinningen voor White, Edebiri en Moss-Bachrach.

Hieronder kun je de teaser voor het derde seizoen van The Bear bekijken.
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
17 Mei 2024 15:13 -
Terecht dat deze serie de nodige prijzen in de wacht heeft gesleept, en is het ook zeer goed nieuws dat The Bear al "stilletjes" vernieuwd is met een vierde seizoen. Maar voor het zover is gaan we eerst nog smullen van het derde seizoen.
Reageer
The Bear