Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van The Bear

Carmy en zijn gezelschap zijn terug in de eerste trailer voor The Bear seizoen drie.

Terwijl de chef-kok, gespeeld door Jeremy Allen White, het nieuwe restaurant opent met Sydney (Ayo Edebiri) en Richie (Ebon Moss-Bachrach), raken ze opnieuw slaags.

"Dit is een disfunctionele keuken," zegt Sydney, waarop Carmy en Richie eenstemmig reageren: "Laat me een functionele zien!"

The Bear

Alle afleveringen van de bekroonde dramedy van FX komen uit op donderdag 27 juni en kunnen worden gestreamd op Hulu.

In seizoen twee van The Bear werken Carmy (Jeremy Allen White), Sydney (Ayo Edebiri) en Richie (Ebon Moss-Bachrach) samen om hun broodjeszaak om te toveren in een restaurant. De cast bestaat ook uit Lionel Boyce, Matty Matheson, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott.

Seizoen twee introduceerde ook Jamie Lee Curtis als Donna Berzatto, Carmy's moeder, en bevatte cameo's van John Mulaney, Sarah Paulson, Jon Bernthal, Will Poulter, Gillian Jacobs, Bob Odenkirk, Olivia Colman, Sarah Ramos, Donnie Madia, Joel McHale en Alex Moffat.

White sprak vorig jaar over zijn voorbereiding voor seizoen drie en zei: "Ik weet dat ik in januari veel tijd ga doorbrengen met een aantal chef-koks. Ik geloof dat er een menu wordt samengesteld voor het restaurant in het derde seizoen. En ik weet dat ik ga beginnen met het samenstellen van dat menu met verschillende chef-koks en met koken en gewoon proberen me voor te bereiden om meer van dat soort dingen voor de camera te doen."

Hij vervolgde: " We hebben allemaal veel voorbereiding gedaan voor het eerste seizoen. Ik ging naar de culinaire school en bracht veel tijd door in restaurants en zo. In het tweede seizoen ging het vooral om het restaurant in elkaar zetten, dus werd er niet zoveel gekookt. Maar nu, in het derde seizoen, denk ik dat we teruggaan naar die functionerende keukensfeer die we in het eerste seizoen hadden."

White legde verder uit hoe het was om met Curtis te werken in seizoen twee: "Ze was zo uitstekend, zo voorbereid. Ze begreep Donna op deze manier voordat ze een voet op de set zette. Het is best moeilijk om te doen, zelfs voor acteurs die zo gevestigd zijn als Jamie, om in een wereld te stappen en heel snel een keuze te maken, een personage uit te werken en in de omgeving te passen die al is vastgesteld."

The Bear is gecreëerd en geproduceerd door Christopher Storer. Andere uitvoerende producenten zijn Joanna Calo, Matty Matheson, Hiro Murai en Josh Senior.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van The Bear bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Bear