Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en poster vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Big Door Prize

The Big Door Prize keert later deze maand terug naar Apple TV+ voor het tweede seizoen.

De streamingdienst heeft een nieuwe poster en een trailer vrijgegeven voor nieuwe afleveringen van de comedyserie. Foto's voor het tweede seizoen met tien afleveringen werden in februari vrijgegeven.

Chris O'Dowd, Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Djouliet Amara en Sammy Fourlas spelen de hoofdrollen in de serie die gebaseerd is op de roman van M.O. Walsh. Het verhaal volgt wat er gebeurt nadat een mysterieuze machine in het kleine stadje arriveert.

Seizoen één kwam uit in april 2023 en de streamingdienst vernieuwde de comedyserie een week na de release.

15144 The Big Door Prize poster

Apple TV+ onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag de trailer onthuld voor het tweede seizoen van The Big Door Prize, de veelgeprezen en karaktervolle komedie van de met een Emmy Award bekroonde bedenker David West Read. Het tweede seizoen van tien afleveringen gaat wereldwijd van start op Apple TV+ op woensdag 24 april 2024 met drie afleveringen, gevolgd door elke woensdag een nieuwe aflevering tot en met 12 juni 2024.

Gebaseerd op de roman van M.O. Walsh, volgt The Big Door Prize seizoen twee de bewoners van Deerfield terwijl de Morpho-machine hen klaarstoomt voor de mysterieuze "volgende fase". Terwijl ieders potentieel wordt ingewisseld voor visioenen, ontstaan er nieuwe relaties en worden er nieuwe vragen gesteld.

Dusty (Chris O'dowd) en Cass (Gabrielle Dennis) besluiten om een tijdje uit elkaar te gaan, terwijl Trina (Djouliet Amara) en Jacob (Sammy Fourlas) leren dat ze hun oude etiketten kunnen afschudden. Giorgio (Josh Segarra) en Izzy (Crystal Fox) vinden een romance terwijl Hana (Ally Maki) en Father Reuben (Damon Gupton) proberen het doel van de machine te ontdekken. Het kleine stadje vraagt zich opnieuw af wat ze dachten te weten over hun leven, relaties, mogelijkheden en over de Morpho zelf.

The Big Door Prize heeft een ensemblecast onder leiding van Emmy Award-winnaar O'Dowd, Dennis, Maki, Gupton, Segarra, Fox, Fourlas, Amara, en wordt geproduceerd door Skydance Television en CJ ENM/Studio Dragon.

Seizoen twee verwelkomt nieuwe en terugkerende gastacteurs, waaronder Justine Lupe, Aaron Roman Weiner, Mary Holland, Patrick Kerr, Cocoa Brown, Carrie Barrett, Elizabeth Hunter, Jim Meskimen, Matt Dellapina en Melissa Ponzio.

Read is showrunner en uitvoerend producent, samen met David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance Television, Miky Lee, Jey-hyun Kim en Hyun Park voor Studio Dragon, Bill Bost en Sarah Walker. Steven Tsuchida, Heather Jack, Jordan Canning, Satya Bhabha en Declan Lowney regisseren de serie.

Na het wereldwijde debuut op Apple TV+ vorig jaar, steeg The Big Door Prize tijdens het eerste seizoen al snel naar de Rotten Tomatoes Certified Fresh status en werd geprezen als "tot nadenken stemmend", "hilarisch" en "een van de beste komedie debuten in jaren".

Hieronder kun je de trailer voor seizoen twee van The Big Door Prize bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Deercoming
Deercoming
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Door Prize