Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Seizoen drie van The Boys krijgt drie nieuwe superhelden

Seizoen drie van The Boys krijgt drie nieuwe superhelden

Er zijn drie namen toegevoegd aan de cast van The Boys voor seizoen drie. Sean Patrick Flanery, Miles Gaston Villanueva en Nick Wechsler spelen superhelden in de live-actionserie van Amazon Prime Video.
Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell en Colby Minifie spelen de hoofdrol in de serie. Jensen Ackles werd al vorig jaar toegevoegd aan het derde seizoen. De Amazon- serie volgt de levens van superhelden die voor een groot bedrijf werken en de groep die ze wil uitschakelen.



Over het derde seizoen van The Boys is het volgende bekend geworden:

Sean Patrick Flanery (Dexter) speelt een superheld genaamd Gunpowder. Miles Gaston Villanueva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders, foto boven) zal Supersonic spelen. Nick Wechsler (Roswell) speelt Blue Hawk. Ook Laurie Holden (The Walking Dead, foto onder) zal een terugkerende rol krijgen als de Crimson Countess. Op dit moment is de productie in volle gang in Toronto.



De immens populaire superheldenserie is een enorm succes bij Amazon. Zo werd het derde seizoen al aangekondigd nog voor het tweede seizoen van start was gegaan. Ook heeft Amazon een spin-off aangekondigd.

Een premièredatum voor het derde seizoen van The Boys wordt op een later tijdstip aangekondigd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
29 juni 2021, 12:36
Dit seizoen doen ze ook de beruchte Herogasm aflevering. Ben heel benieuwd :-)
1
Log in om een reactie achter te laten