Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe teaser van The Boys seizoen vier laat zien dat Homelander wordt berecht

Nieuwe teaser van The Boys seizoen vier laat zien dat Homelander wordt berecht

Homelander zal in The Boys seizoen vier terechtstaan voor zijn misdaad in de finale van seizoen drie, zoals blijkt uit een video van Vought International.
Prime Video's populaire satirische serie, die het titelteam van burgerwachten volgt in hun strijd tegen gewetenloze superhelden die werken voor het corrupte bedrijf Vought International, keert terug voor een vierde seizoen.

In de finale van seizoen drie vermoordde Homelander een tegenstander die zijn zoon Ryan aanviel tijdens een politieke bijeenkomst, tot grote opwinding van de menigte.

Nu zal Homelander terechtstaan voor de misdaad in het vierde seizoen van The Boys
zoals geteased door een nieuwe video vrijgegeven door Vought International.

Het Twitter-account van The Boys reageerde ook op de video:



In de in-universe video kondigt Vought CEO Ashley Barrett (Colby Minifie) aan dat Homelander de komende maanden terecht zal staan voor de moord op de demonstrant tijdens de politieke bijeenkomst.

Het Twitter-account van The Boys reageerde op de video en grapte dat Homelander buiten beeld stond, klaar om zijn kenmerkende ooglasers door Ashley's schedel te schieten als ze niet zou zeggen wat hij wil.

The Boys

De nieuwe teaser laat zien dat de komende afleveringen van seizoen vier direct zullen volgen op het derde seizoen van The Boys als Homelander terechtstaat voor de moord op de politieke demonstrant tijdens de rally. Echter, de Vought CEO probeert Homelander's acties te herkaderen als "een heldendaad" die zijn zoon redde van een "Starlight-liefhebbende misdadiger" en "wordt nu gebrandmerkt als moord." Homelander heeft de volledige steun van Vought met Ashley als zijn marionet CEO, dus de ontwikkelingen hebben geen invloed op zijn status als leider van de Seven.

Ondanks de uitkomst van de aanstaande rechtszaak, is Homelander's verhaal in seizoen vier van The Boys waarschijnlijk zijn donkerste wending tot nu toe. De posterboy van Vought probeerde eerder in het openbaar een reputatie als rechtschapen Supe hoog te houden en liet zijn gewelddadige neigingen alleen privé zien. Maar nadat hij de Starlight-supporter heeft vermoord en de enthousiaste reactie van Ryan en de menigte heeft gezien, realiseert Homelander zich dat geweld niet zal voorkomen dat zijn supporters van hem houden. Dit zet Homelander's verhaal in The Boys seizoen vier als het donkerste en meest gewelddadige tot nu toe.

Bekijk hieronder de teaser voor het vierde seizoen van The Boys.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten