Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Prime Video onthult teaser posters voor vierde seizoen van The Boys

Prime Video heeft twee teaser posters vrijgegeven van Billy Butcher, vertolkt door Karl Urban en Homelander, gespeeld door Antony Starr voor het aankomende vierde seizoen van The Boys.

The Boys is gebaseerd op de bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson en is ontwikkeld voor televisie door Eric Kripke, die optreedt als schrijver, uitvoerend producent en showrunner. Het wordt beschreven als een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze ten goede te gebruiken.

The Boys, een groep burgerwachten die van plan zijn de corrupte superhelden te stoppen, zetten hun heldhaftige zoektocht voort om de waarheid over The Seven en Vought - het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt - aan het licht te brengen. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de superkrachten.

The Boys

Seizoen vier van The Boys start in 2024 en wordt exclusief gestreamd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Het vierde seizoen gaat verder na de explosieve finale van seizoen drie, die eindigde met een enorm gevecht tussen Butcher, Homelander, Soldier Boy en meer.

Naast Urban en Starr spelen ook Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles mee in The Boys.

Ennis en Robertson produceren samen met Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn en Michaela Starr. The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

Hieronder kun je de teaser posters bekijken.

14274 The Boys s4 poster

14274 The Boys s4 poster 2
Video on youtube
Vorige aflevering
The Insider
The Insider
04x07
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Futsudo
09 nov 2023 16:33 -
Awesome, de beste superheldenserie van dit moment.
Reageer
avatar_BlackBiker
09 nov 2023 19:35 -
Enig idee wanneer in 2024 dit seizoen wordt uitgezonden?
Voor mij is dit, met de spin-off Gen V, de enige superhelden serie die ik nog wil kijken. Ben heel benieuwd naar dit seizoen.
Reageer
avatar_Futsudo
09 nov 2023 21:25
Door de staking was de verwachting ergens in de lente, maar nu dat de staking voorbij is zou het weleens eerder kunnen gaan worden.
Reageer
avatar_Futsudo
09 nov 2023 21:58 -
Het vierde seizoen van The Boys zal volgens showrunner Eric Kripke direct vervolg geven aan de gebeurtenissen in de spin-off Gen V.

Kripke vertelt over seizoen vier: "Het is alsof er seizoen 3 van The Boys is, daarna vindt Gen V plaats, daarna seizoen 4 van The Boys en daarna vindt Gen V seizoen 2 plaats."
Reageer
avatar_BlackBiker
09 nov 2023 23:13
Gezien de laatste scènes van Gen V ėn de after credit scène klinkt dat niet onlogisch. Ik ben echt super benieuwd!
Reageer
The Boys