Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe spin-offserie van The Boys in ontwikkeling bij Prime Video

Nieuwe spin-offserie van The Boys in ontwikkeling bij Prime Video

Het universum van The Boys breidt zich opnieuw uit met The Boys: Mexico, een nieuwe serie van Blue Beetle-schrijver Gareth Dunnet-Alcocer.
Diego Luna (foto onder, rechts) en Gael García Bernal (foto onder, links) zullen de productie van The Boys: Mexico op zich nemen en overwegen acteerrollen op zich te nemen, hoewel geen van beide een grote rol zal spelen, zo hebben bronnen gedeeld.

Details over de premisse worden nog geheim gehouden.



Er wordt momenteel gezocht naar een co-showrunner voor bedenker, schrijver en uitvoerend producent Dunnet-Alcocer, die nu aan het script werkt. Het team achter The Boys: Mexico, dat zal worden opgenomen in het Latijns-Amerikaanse land, werkt aan budgetten voor de nieuwe serie en ze moeten nog beginnen met de casting, aldus bronnen.

De uitloper in Mexico komt van de belangrijkste creatieve organisaties achter de andere series in de The Boys-franchise, de ontwikkelaar van het moederschip Eric Kripke en zijn Kripke Enterprises, Point Grey Pictures van Seth Rogen en Evan Goldberg, Original Film van Neil H. Moritz, Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios. Loreli Alba zal naar verwachting toezicht houden voor Point Grey.

The Boys, gebaseerd op de New York Times-bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson, geeft een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze ten goede te gebruiken.

The Boys, een groep burgerwachten die van plan zijn de corrupte superhelden te stoppen, zetten hun heldhaftige zoektocht voort om de waarheid over The Seven en Vought - het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt - aan het licht te brengen. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de superkrachten.

Na het doorslaande succes van The Boys, dat toe is aan seizoen vier, werden in 2023 twee spinoffseries uitgebracht: het geanimeerde The Boys Presents: Diabolical, dat in maart in première ging, en de college spinoff Gen V, die onlangs zijn eerste seizoen afsloot en is vernieuwd met seizoen twee.

The Boys: Mexico is het nieuwste project van rijzende ster Dunnet-Alcocer, die het scenario schreef voor de superheldenfilm Blue Beetle van Warner Bros. Pictures/DC Studios. Onlangs schreef hij het scenario voor Sony's El Muerto van regisseur Jonás Cuarón. De inwoner van Queretaro, Mexico schreef en produceerde ook Miss Bala in 2019. Daarnaast is Dunnet-Alcocer verbonden als scenarioschrijver aan de nieuwe versie van Scarface van Universal Pictures.

Luna en García Bernal zijn veteraan acteurs wiens carrières explodeerden na hun samenwerking in de succesvolle Spaanstalige film Y Tu Mamá También uit 2001, geregisseerd door Alfonso Cuarón. Sindsdien zijn ze meerdere keren herenigd, onder andere in Rudo y Cursi (2008) en Casa de Mi Padre (2012).

Onlangs trad Luna toe tot het Star Wars-universum in de Disney+ tv-serie Andor, een prequel van Star Wars: Rogue One. García Bernal speelde onlangs in het Amazon bio-drama Cassandro, waarin hij de homoseksuele worstelaar Saúl Armendáriz speelt.

De oude vrienden en medewerkers werden in 2018 producerende partners onder hun La Corriente del Golfo (The Gulf Stream) banner. Recente projecten die ze produceerden zijn onder andere de eerder genoemde Cassandro en het praatprogramma Pan y Circo, gepresenteerd door Luna, beide voor Amazon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

E71
3 december 2023, 21:29
Ik vond Blue Beetle niet veel soeps, dus ik vrees het ergste.
1
BlackBiker
4 december 2023, 12:53
Je haalt me de woorden uit de mond...
0
Log in om een reactie achter te laten