Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video onthult startdatum en poster voor het vierde seizoen van The Boys

Prime Video onthult startdatum en poster voor het vierde seizoen van The Boys

The Boys komt deze zomer terug. Prime Video heeft een startdatum en poster onthuld voor het vierde seizoen.
In seizoen vier staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichter dan ooit bij het Oval Office en onder de gespierde duim van Homelander, die zijn macht aan het consolideren is. Butcher, die nog maar een paar maanden te leven heeft, is Becca's zoon en zijn baan als leider van The Boys kwijt. De rest van het team heeft genoeg van zijn leugens. Met de inzet hoger dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

The Boys

Prime Video heeft onthuld dat het vierde seizoen van het drama donderdag 13 juni van start gaat. Op die dag verschijnen drie afleveringen, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering. De seizoensfinale staat gepland voor donderdag 18 juli.

In The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti de hoofdrollen.

Seizoen vier verwelkomt Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan.

The Boys is gebaseerd op de bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook uitvoerend producent zijn, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke.

Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin en Jason Netter zijn ook uitvoerend producenten.

The Boys wordt geproduceerd door Sony Pictures Television, Amazon MGM Studios met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

Hieronder kun je de poster bekijken voor het vierde seizoen van The Boys.

14874 poster The Boys s4
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

BlackBiker
26 februari 2024, 17:32
Best wel weer heel veel zin in :-)
2
Futsudo
5 mei 2024, 16:20
Prime Video onthult officiële trailer voor seizoen 4 van The Boys

https://youtu.be/EzFXDvC-EwM?si=Z4v0XPukGwR83QEs
3
JanWillemK
5 mei 2024, 16:41
Antony Starr als Homelander is echt mega goed gecast. Ook Jeffrey Dean Morgan die een rol zal spelen in het seizoen.. dat word genieten.

Het ziet er alleen niet naaruit dat Jensen Ackles zal terugkeren als Soldier Boy dit seizoen.
2
SLP
5 mei 2024, 22:44
Ik ben ontzettend benieuwd naar JDM! En inderdaad geen Jensen Ackles in de trailer, maar ik heb goede hoop dat hij in seizoen 5 weer terugkeert als Soldier Boy haha.
1
Log in om een reactie achter te laten