Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe spin-off van The Boys besteld door Amazon met Jensen Ackles en Aya Cash

Het universum van The Boys breidt zich op grote schaal uit door de eerste spin-off met acteurs uit de populaire superheldenserie.

Jensen Ackles en Aya Cash zijn klaar voor de hoofdrol en productie van Vought Rising, een prequel van de moederserie, waarin ze hun personages uit The Boys, respectievelijk Soldier Boy en Stormfront, zullen hernemen.

15745 Jensen Ackles, Aya Cash en Paul Grellong

Het nieuws werd onthuld door Jensen (persoonlijk) en Cash (via video) tijdens het Comic-Con panel van The Boys voor wat zeker een van de grootste televisie-aankondigingen op de conventie zal zijn.

Paul Grellong (foto, inzet), uitvoerend producent van de The Boys-serie, is uitvoerend producent en showrunner van Vought Rising, dat voortkomt uit de belangrijkste creatieve leidinggevenden achter de The Boys-franchise, onder leiding van de ontwikkelaar, uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke.

"We zijn opgewonden om je de volgende gestoorde serie uit de wereld van The Boys te brengen", zeiden Kripke en Grellong, voordat ze een tipje van de sluier oplichtten over de tijdsperiode en de premisse van de prequel.

"Het is een verdraaid moordmysterie over de oorsprong van Vought in de jaren '50, de vroege heldendaden van Soldier Boy en de duivelse manoeuvres van een Supe die bij de fans bekend staat als Stormfront, die toen Clara Vought heette," zeiden ze, eraan toevoegend: "We kunnen niet wachten om jullie geesten te verbazen en jullie zielen te verwarren met deze wulpse, griezelige saga gedrenkt in bloed en Compound V."

Soldier Boy van Ackles en Stormfront van Cash hebben een vergelijkbaar verhaal. Soldier Boy is de eerste niet-verouderende Amerikaanse Supe, gemaakt door Frederick Vought tijdens de Tweede Wereldoorlog. Stormfront was Frederick Vought's eerste succesvolle proefpersoon voor Compound V en ze trouwde met hem voordat ze naar de VS verhuisden.

Grellong en Kripke produceren Vought Rising samen met Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson en Michaela Starr.

De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios, in samenwerking met Kripke Enterprises, Point Grey Pictures en Original Film.
Vorige aflevering
Season Four Finale
Season Four Finale
04x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
29 jul 2024 10:54 - 29 jul 2024 10:54
Altijd welkom dit soort spin-offs. Mocht nu blijken dat deze spin-off tegenvalt dan wordt het gewoon skippen. Zoniet, dan hebben we weer leuk kijkvoer. Laat maar komen!
Reageer
The Boys