Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Netflix cancelt The Brothers Sun na één seizoen

Netflix gaat niet door met een tweede seizoen van The Brothers Sun, het actiekomedie-drama van Brad Falchuk en nieuwkomer Byron Wu.

Het nieuws komt bijna twee maanden nadat het eerste seizoen van acht afleveringen van de serie met Michelle Yeoh, Justin Chien, Sam Song Li, Joon Lee en Highdee Kuan op 4 januari werd uitgebracht.

The Brothers Sun ging van start met lovende kritieken, waarbij recensenten Oscarwinnares Yeoh prezen voor haar geweldige optreden. De serie stond vijf weken in de Netflix Top 10 voor Engelstalige series, met een piek op nummer 2, maar kon geen groot publiek vinden. De prestaties waren bescheiden naar Netflix maatstaven, met het aantal wekelijkse views dat onder de 7 miljoen bleef en onder de 2 miljoen dook voor de laatste twee weken in de Top 10.

The Brothers Sun

The Brothers Sun wordt beschreven als een donker komisch drama en een familiesoap. Het volgt een gangster uit Taipei, Charles Sun (Chien), die zijn leven als meedogenloze moordenaar goed heeft opgepakt. Maar wanneer zijn vader wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, moet Charles naar Los Angeles om zijn moeder (Yeoh) en jongere broer Bruce (Li), die zich nergens van bewust is, te beschermen.

Co-bedenker Falchuk was showrunner en produceerde samen met co-bedenker Wu, regisseur Kevin Tancharoen en Mikkel Bondesen.

Falchuk blijft zaken doen met Netflix via zijn algemene deal met de streamer.
Vorige aflevering
Protect the Family
Protect the Family
01x08
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Movieman
05 maa 2024 08:16 -
Wat Netflix bezield met het schrappen van series Joost mag het weten ?
Reageer
avatar_toetje1977
06 maa 2024 20:01 -
Nah, dat is oprecht jammer. Was gewoon erg vermakelijk.
Reageer
avatar_Conanmiller
14 jun 2024 00:17 -
Héél jammer. Niet elke serie is direct een succes. Soms duurt het even. Netflix gaat hier spijt van krijgen.
Reageer
The Brothers Sun