Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ onthult premièredatum en first-look foto's voor The Buccaneers

Een premièredatum en enkele foto's van de nieuwe dramaserie The Buccaneers zijn onthuld door Apple TV+.

Het drama The Buccaneers is geïnspireerd op de onvoltooide gelijknamige laatste roman van Pulitzer Prize-winnende schrijfster Edith Wharton en speelt zich af in het Londen van 1870.

Het volgt een groep vrolijke jonge Amerikaanse meisjes die een Anglo-Amerikaanse cultuurbotsing veroorzaken als het land van de stijve bovenlip wordt geïnfiltreerd door een verfrissende minachting voor eeuwenoude tradities. Gestuurd om echtgenoten en titels te bemachtigen, zijn de harten van de boekaniers op veel meer ingesteld dan dat, en 'ja' zeggen is nog maar het begin...

13933 The Buccaneers foto 1

Apple TV+ heeft woensdag 8 november gekozen als premièredatum voor de nieuwe serie, die de eerste drie afleveringen zal bevatten. Daarna wordt er wekelijks op woensdag tot en met 13 december een nieuwe aflevering uitgezonden.

In de achtdelige serie spelen Kristine Frøseth (Looking For Alaska) als Nan St. George, Alisha Boe (13 Reasons Why) als Conchita Closson, Josie Totah (Saved By the Bell (2020)) als Mabel Elmsworth, Aubri Ibrag (Dive Club) als Lizzy Elmsworth, Imogen Waterhouse (The Outpost) als Jinny St. George en Mia Threapleton (Dangerous Liaisons) als Honoria Marable'. Christina Hendricks (Mad Men) schittert als Mrs. St. George, naast een ensemblecast met Josh Dylan (Noughts and Crosses) als Lord Richard Marable, Guy Remmers als Theo, Duke of Tintagel, Matthew Broome als Guy Thwarte en Barney Fishwick (Call the Midwife) als Lord James Seadown.

The Buccaneers is geschreven door seriebedenker Katherine Jakeways en geregisseerd door Susanna White (Andor), die samen met Beth Willis (Doctor Who) ook optreden als uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd voor Apple TV+ door The Forge Entertainment.

Bekijk hieronder nog twee foto's van The Buccaneers

13933 The Buccaneers foto 2

13933 The Buccaneers foto 3
Vorige aflevering
Wedding of the Season
Wedding of the Season
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Buccaneers