Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Apple TV's The Buccaneers vernieuwd met een tweede seizoen

Apple TV+ keert terug naar het Bridgerton-achtige periodedrama The Buccaneers.

De serie is gebaseerd op de onvoltooide roman van Edith Wharton en is vorige maand van start gegaan. Christina Hendricks, Mia Threapleton, Kristine Frøseth, Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag en Imogen Waterhouse spelen de hoofdrollen.

The Buccaneers

The Buccaneers brengt het reilen en zeilen aan het eind van de 19e eeuw in kaart, als een groep vrolijke jonge Amerikaanse meisjes het Londense seizoen induikt. Dit is het begin van een Anglo-Amerikaanse cultuurbotsing, waarbij het land van de stijve bovenlip wordt geïnfiltreerd door een verfrissende minachting voor eeuwenoude tradities. Gestuurd om echtgenoten en titels te bemachtigen, zijn hun harten op veel meer ingesteld dan dat, en "Ja, ik wil" zeggen is nog maar het begin.

De serie is qua omvang en toon vergeleken met Netflix-succes Bridgerton, hoewel regisseur Susanna White enkele weken geleden in een gesprek met Deadline de vergelijkingen probeerde te bagatelliseren. "Het is leuk om vergeleken te worden met Bridgerton omdat het zo fenomenaal populair is, maar de ambitie was nooit om zoiets te maken," zei ze.

White is regisseur en de serie is geschreven en gemaakt door Katherine Jakeways. Beth Willis en Jakeways zijn uitvoerend producenten. De serie wordt geproduceerd door de Britse dramaproducent The Forge.
Video on youtube
Vorige aflevering
Wedding of the Season
Wedding of the Season
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Buccaneers