Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Binnenkort terugkeer van The Capture bij de NPO met een tweede seizoen

DI Rachel Carey (Holliday Grainger) begeeft zich weer in de wereld van desinformatie, waarbij dit keer een politicus (Paapa Essiedu) het slachtoffer lijkt te zijn.

Het tweede seizoen van de Britse thrillerserie The Capture gaat volgende maand van start op de Nederlandse televisie: vanaf zaterdag 15 juni zie je elke week een dubbele aflevering op NPO 2.

The Capture

The Capture volgt DI Rachel Carey (Grainger), die in het eerste seizoen onderzoek deed naar een van moord beschuldigde soldaat (Callum Turner) en in het tweede seizoen stuit op een mogelijk complot tegen politicus Isaac Turner (Paapa Essiedu).

Als minister van Veiligheid zet Turner namelijk zo zijn vraagtekens bij de diensten van een Chinees techbedrijf, waarna hij wordt geïntimideerd en er uiteindelijk zelfs een deepfake-interview met hem te zien is in een nieuwsprogramma van de BBC. En dus is het aan Carey om de feiten van de fictie te onderscheiden.

Indira Varma werd aan de cast toegevoegd als televisiepresentatrice Khadija Khan. Andere rollen zijn er voor Cavan Clerkin, Ginny Holder, Ben Miles, Ron Perlman, Lia Williams, Nigel Lindsay, Daisy Waterstone en Peter Singh. De zesdelige reeks is afkomstig van scenarist en showrunner Ben Chanan, die tevens verantwoordelijk was voor het eerste seizoen.

Het tweede seizoen is vanaf 13 juni tevens in zijn geheel te zien op NPO Plus.
Vorige aflevering
The Flip
The Flip
02x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
20 Mei 2024 16:19 -
Mooie serie dit. Ik heb seizoen twee destijds al bij de BBC gezien en ik was enorm positief verrast. Ik hoop nog steeds dat de BBC nog met de aankondiging van een derde seizoen komt, maar helaas blijft het daar stil.
Reageer
The Capture