Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Chelsea Detective keert terug voor een derde seizoen

The Chelsea Detective is terug voor meer speurwerk in de glamoureuze straten van West-Londen.

Acorn TV en het Duitse ZDF hebben een derde seizoen besteld van de mysterie-dramaserie die zich afspeelt in de glamoureuze straten van Chelsea. Adrian Scarborough en Vanessa Emme hernemen hun rollen als respectievelijk Detective Inspector Max Arnold en Detective Sergeant Layla Walsh. Een eerste blik staat hieronder.

15520 The Chelsea Detective s3

Het filmen is begonnen in en rond Londen voor vier lange afleveringen waarin het duo duistere misdaden onderzoekt zoals de tragische dood van een popster uit de jaren 2000, de ondoordringbare wereld van de Amerikaanse ambassade, de pracht en praal van Kew Gardens, een klassieke muziekacademie en een klimaatwetenschapper die dood wordt aangetroffen in een superauto.

Ook nieuw is dat Max relatietherapie gaat volgen met zijn vervreemde vrouw Astrid (Anamaria Marinca) en dat Layla moet wennen aan het leven in Londen terwijl haar partner Jon in Exeter woont.

Vaste acteurs Sophie Stone, Lucy Phelps en Peter Bankolé keren allemaal terug, samen met Max' tante Olivia, gespeeld door Frances Barber.

De serie komt van Acorn TV's Acorn Media Enterprises, ZDF en Clarkson's Farm-maker Expectation, die BBC Studios als investeerder heeft. Het is gemaakt en geproduceerd door de medeoprichter van Expectation, Peter Fincham.

Ella Kelly is ook uitvoerend producent. Fincham, Glen Laker, Debbie Oates en Ian Kershaw en Nicola Wilson zijn de schrijvers. Lauriel Martin is de producent en Jennie Darnell en Richard Signy zijn de regisseurs.

"Chelsea is een eindeloos fascinerende plek en seizoen drie bevat een aantal van de meest verrassende verhalen die we hebben verteld en introduceert een aantal geweldige gastpersonages," zei Fincham.

Acorn, door NPR omschreven als "Netflix voor de Anglofiel", heeft rechten in onder andere de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. ZDF zal het in Duitsland afspelen en BBC Studios heeft de internationale verkooprechten elders.
Vorige aflevering
A Crime of Passion
A Crime of Passion
02x04
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_hansx
15 jun 2024 23:38 -
Laat maar komen. Prima serie.
Reageer
The Chelsea Detective