Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer vrijgegeven voor zesde seizoen van The Chi

Trailer vrijgegeven voor zesde seizoen van The Chi

Kevin, Jake en Papa markeren het einde van hun middelbare schoolcarrière in de volledige trailer van seizoen zes van The Chi, maar het lijkt erop dat Emmett degene is die een echte opleiding krijgt - of hij dat nu wil of niet.
De twee minuten durende trailer laat zien hoe de tieners een aantal mijlpalen in hun puberteit meemaken: schoolbal, afstuderen en dergelijke. Ondertussen vertelt Emmett trots aan Kiesha: "Douda die in mij investeert is het beste wat ons ooit is overkomen. Alles wat hij beloofd heeft komt uit." Maar ze is niet onder de indruk en halverwege de trailer - rond de tijd dat Douda een pistool in Emmetts hand duwt en hem zegt: "Als iemand je een cadeau geeft, moet je het aannemen" - lijkt de jonge restauranthouder ook veel minder enthousiast over de samenwerking.

The Chi

Het Showtime-drama keert terug voor een uitgebreid zesde seizoen van zestien afleveringen op zondag 6 augustus en de aflevering is op vrijdag 4 augustus beschikbaar op Paramount+ en On Demand. Het seizoen wordt in tweeën gedeeld, waarbij de tweede acht afleveringen op een later tijdstip worden uitgezonden.

De officiële synopsis van het seizoen: "Dit seizoen galmt het leven in The Chi tussen de hoogste pieken en de laagste dalen. Grote dromen worden eindelijk gerealiseerd, maar tegen een prijs en iedereen wordt op onvoorstelbare manieren getest terwijl ze de risico's en beloningen van hun volgende grote stap berekenen.

Emmett en Kiesha's gelukzalige verbintenis wordt op de proef gesteld door zijn onverzadigbare drang om Smokey's uit te breiden en een nieuw gevaarlijk partnerschap, terwijl Kiesha eindelijk naar een lonende nieuwe carrière racet. Douda verwerkt de gevolgen van de moord op Q en het effect daarvan op de verschuivende loyaliteit van zijn inner circle. Victor's gewaagde liefdesverklaring voor zowel zijn nieuwe vriendin als zijn geliefde gemeenschap zal invloed hebben op zijn politieke ambities.

De gelukkig getrouwde Jada begeleidt Emmett en haar vriendinnen in hun relaties. Kevin wordt een briljante meester-gamer, maar worstelt met de jeugdige valkuilen van vroege onafhankelijkheid. Jake start een nieuw bedrijf en Papa valt voor een oudere vrouw terwijl hij zijn geloof in twijfel trekt. Wat er van hun achtervolgingen terecht zal komen wordt onthuld in de loop van de zestien verbluffende afleveringen van dit seizoen."

Bekijk hieronder de trailer voor het zesde seizoen van The Chi.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten