Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Chi voegt vier acteurs toe in terugkerende rollen voor het zesde seizoen

The Chi voegt vier acteurs toe in terugkerende rollen voor het zesde seizoen

Showtime's The Chi zal vier nieuwe acteurs hebben in terugkerende rollen wanneer deel twee van seizoen zes van start gaat.
In seizoen zes deel één wordt de gelukzalige verbintenis tussen Emmett (Jacob Latimore) en Kiesha (Birgundi Baker) op de proef gesteld door zijn gevaarlijke samenwerking met Douda (Curtiss Cook), die te maken heeft met de gevolgen van de moord op Q en het effect daarvan op de verschuivende loyaliteit van zijn binnenste kring. Het verwarde verleden van Victor (Luke James) heeft gevolgen voor zijn nieuwe rol als gemeenteraadslid.

Pasgetrouwde Jada (Yolonda Ross) en Darnell (Rolando Boyce) vrezen voor hun zoon Emmett nadat hij een wanhopige, levensgevaarlijke zet heeft gedaan. Het wietbedrijf van Rob (Iman Shumpert) en Tiff (Hannaha Hall) en de kledinglijn van Jake (Michael V. Epps) nemen een hoge vlucht en Papa (Shamon Brown Jr.) valt voor een oudere vrouw terwijl hij zijn geloof in twijfel trekt na het zinloze verlies van zijn geliefde vader.

Kevin (Alex Hibbert) krijgt een grote kans om te gamen in Los Angeles, waardoor Maisha (Genesis Denise Hale) moet vechten voor haar grote carrièremove ondanks de nieuwe aandacht van manager Jemma (Judae'a Brown).

14911 The Chi cast

De aangetrokken acteurs voor het tweede deel zijn (op de foto van links naar rechts) Kadeem Hardison, Leon, Brett Gray en Daniel J. Watts.

Hardison speelt Professor Gardner, een literatuurprofessor aan de universiteit, Leon speelt Alonzo, een charmante, slimme advocaat met oude banden met Alicia (gastactrice Lynn Whitfield). Gray speelt Damien, een slimme jongeman die het leven van Emmett (Jacob Latimore) op meer dan één manier zal beïnvloeden en Watts speelt Pastor Ezekiel, een charismatische pastor van een megakerk.

Hardison is vooral bekend om zijn rol als de snel pratende, flippende, zonnebrildragende Dwayne Wayne in NBC's hitserie A Different World, die bijna veertig jaar geleden in première ging. Hij speelde onlangs in Moonhaven voor AMC, was een vaste acteur in Teenage Bounty Hunters voor Netflix en was te zien in de serie Black Monday voor Showtime.

Leon speelde onlangs in de Amazon Studios Donald Glover-serie Swarm en de Showtime drama serie City on a Hill.

Gray speelde onlangs de hoofdrol in Boots Riley's Amazon-serie I'm a Virgo, die momenteel wordt gestreamd op Prime Video. Hij is het best bekend voor zijn rol als Jamal Turner in Netflix' hitserie On My Block, die hij vier seizoenen lang speelde. Gray speelde een hoofdrol in de gelimiteerde Emmy-winnende Netflix-serie When They See Us van Ava DuVernay.

Watts is een Tony en Emmy-genomineerde multidisciplinaire artiest met meerdere toneel-, film- en serierollen. Een aantal van zijn credits zijn onder andere Werewolf By Night (Disney+), The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon), The Last O.G. (TBS), The Deuce (HBO), Boardwalk Empire (HBO), Blindspot (NBC) en Blue Bloods (CBS). Onlangs heeft hij het eerste seizoen van HBO's The Penguin samen met Colin Farrell afgerond, die de epische misdaadsaga voortzet die Matt Reeves begon met The Batman.

Naast Whitfield zijn ook Jill Marie Jones, Kandi Burruss, La La Anthony, Vic Mensa, Carolyn Michelle Smith, Jason Weaver, Iman Shumpert, Nia Jervier, L'lerrét Jazelle, Hannaha Hall, Ahmad Ferguson, Genesis Denise Hale, Joel Steingold, Judae'a Brown, Miriam A. Hyman, Tyla Abercrumbie, Tai Davis, Rolando Boyce en Tory O. Davis te zien als gastacteurs.

The Chi is gecreëerd en geproduceerd door Lena Waithe onder haar Hillman Grad banner en geproduceerd door Common. Het is een actueel coming-of-age verhaal over een groep inwoners van de South Side van Chicago die door toeval met elkaar verbonden zijn, maar door de behoefte aan verbinding en verlossing.

Samen met Waithe en Common wordt de serie geproduceerd door Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Derek Dudley en Shelby Stone van ID8 Multimedia en Rishi Rajani, CEO van Hillman Grad.

Uitvoerend producenten Justin Hillian en Jewel Coronel zijn co-showrunners voor seizoen zes. Co-uitvoerende producenten zijn Naomi Funabashi, die toezicht houdt voor Hillman Grad, en Resheida Brady. Producenten Deondray Gossfield en Quincy LeNear Gossfield zullen meerdere afleveringen in seizoen zes regisseren.

Het tweede deel van seizoen zes gaat op vrijdag 10 mei van start.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten