Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Chi vernieuwd met een zevende seizoen

Paramount+ heeft samen met Showtime The Chi vernieuwd met een zevende seizoen.

De eerste helft van seizoen zes van The Chi was het best bekeken seizoen tot nu toe op streaming, met een stijging van bijna 25 procent ten opzichte van seizoen vijf.

De tweede helft is afgelopen vrijdag 10 mei on demand en op streaming gestart voor Paramount+ abonnees met het Paramount+ with Showtime abonnement, en maakte zijn debuut gisteravond lineair op Showtime.

The Chi

Het zevende seizoen start later deze maand met de productie in Chicago. The Chi is gecreëerd en geproduceerd door Lena Waithe onder haar Hillman Grad-banner en geproduceerd door Common. Het draait om een groep inwoners van de South Side van Chicago die door toeval met elkaar verbonden zijn, maar door de behoefte aan verbinding en verlossing. De serie komt van 20th Television.

"Lena Waithe is een verhalenverteller van generatie op generatie, wiens authentieke en onverzettelijke verhalen in The Chi diep resoneren en een krachtige lens bieden op zowel de complexiteit van het leven in Chicago als de zwarte ervaring in Amerika", zegt Nina L. Diaz, President of Content en Chief Creative Officer, Showtime/MTV Entertainment Studios en Paramount Media Networks.

"Na een record-brekend seizoen en in de aanloop naar de terugkeer van deze week, zijn we verheugd om fans de belofte van meer te bieden - zodat ze kunnen blijven genieten van de rauwe, emotionele verhalen en onvergetelijke personages die van deze baanbrekende serie een doorslaand succes voor Showtime hebben gemaakt."
Vorige aflevering
Thanksgiving
Thanksgiving
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Chi