Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix toont eerste foto's van The Chilling Adventures of Sabrina

Netflix toont eerste foto's van The Chilling Adventures of Sabrina

Netflix heeft de eerste twee officiële foto's van actrice Kiernan Shipka getoond, die Sabrina speelt in de nieuwe serie The Chilling Adventures of Sabrina.
Het eerste seizoen van de spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, komt op 26 oktober beschikbaar. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. Dat is één van de redenen waarom veel van The Chilling Adventures of Sabrina wordt verwacht, omdat hij als showrunner van Riverdale mede-verantwoordelijk is voor het grote succes van die serie.

6050 Chilling1

Op de eerste foto hierboven zien we Kiernan Shipka als Sabrina Spellman. De tweede is een scène uit de donkere doop van Sabrina met Richard Coyle als Father Blackwood, Kiernan Shipka als Sabrina Spellman, Lucy Davis als Hilda Spellman, Mirando Otto als Zelda Spellman en Abigail Cowan, Adeline Rudolph en Tati Gabrielle als The Weird Sisters.

6050 Chilling2

De strips van Archie Comics, waarop de serie gebaseerd is, heten ook The Chilling Adventures of Sabrina. Sabrina, zoals Kiernan Shipka die speelt, doet erg denken aan de Sabrina zoals we die kennen van rond de eeuwwisseling.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten