Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Clayton Cardenas (Mayans MC (2018)) gecast in seizoen drie van The Cleaning Lady (US)

Na vijf succesvolle seizoenen in FX's Mayans MC (2018) heeft Clayton Cardenas zijn volgende project opgezet.

The Cleaning Lady (US) is gebaseerd op de succesvolle originele Argentijnse serie en volgt Thony De La Rosa, een superslimme Cambodjaanse arts die naar de VS komt voor een medische behandeling om haar zieke zoon te redden. Maar wanneer het systeem faalt en haar naar beneden probeert te duwen, weigert Thony zich te laten marginaliseren en neemt ze het heft in eigen handen.

Gedwongen om onconventionele maatregelen te nemen om haar familie te beschermen en degenen van wie ze houdt te redden, overschrijdt Thony de morele grens naarmate ze verder verstrikt raakt in de criminele onderbuik van Las Vegas.



Cardenas (foto) heeft zich voor seizoen drie aangesloten bij de cast in de rol van Dante, Ramona's (Kate del Castillo) vertrouwde luitenant die intens en gezaghebbend is met een gevaarlijk randje. Dante is alleen maar bezig met het beschermen van het bedrijf en raakt steeds meer geïrriteerd door Thony (Élodie Yung), die hun werkzaamheden constant ondermijnt.

Del Castillo speelt sinds kort in de serie naast Santiago Cabrera, die haar broer Jorge Sanchez speelt.

In de serie spelen ook Adan Canto, Martha Millan, Sebastien & Valentino LaSalle, Sean Lew, Faith Bryant en Eva De Dominic.

Miranda Kwok heeft de serie ontwikkeld en is samen met uitvoerend producent Jeannine Renshaw co-showrunner. Rose Marie Vega en Paola Suarez zijn ook uitvoerend producent. Shay Mitchell en David Dean Portelli zijn uitvoerend adviseurs.

Cardenas is het meest bekend om zijn rol als Angel Reyes in FX's motor-drama Mayans MC (2018), waarvan onlangs het laatste seizoen werd afgerond. Hij speelde eerder Diego Castillo in de Emmy-winnende serie American Crime en was te zien in series als Law & Order: Special Victims Unit, Snowfall, FBI en S.W.A.T. (2017).

Naast acteren is Cardenas een 'spoken-word'-dichter en schilder wiens werk op groot doek de aandacht heeft getrokken van verzamelaars over de hele wereld.
Vorige aflevering
House of Cards
House of Cards
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Cleaning Lady (US)