Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twee nieuwe acteurs gecast voor het derde seizoen van The Cleaning Lady (US)

The Cleaning Lady (US) van Fox breidt de cast voor seizoen drie uit met Brandon Jay McLaren (Snowfall) en JB Tadena (Kung Fu (2021)) in terugkerende rollen.

McLaren speelt Jeremy Dolan, de man die elke vrouw zou willen kennen. Hij is charmant, slim, vriendelijk en kan iedereen op zijn gemak stellen, inclusief Thony (Élodie Yung) met wie hij meteen een klik heeft.

Jeremy komt de wereld van The Cleaning Lady (US) binnen als een aannemer-ondernemer die zijn bedrijf opbouwt met een persoonlijke benadering. Zijn openheid over zijn leven en zijn timmervaardigheden zorgen ervoor dat Jeremy in de buurt van Thony komt en dat ze op hem gaat vertrouwen voor hulp. Maar onder zijn betrouwbare, charismatische façade schuilt een sinister geheim over zijn ware aard, een waarheid die ernstige gevolgen zal hebben voor alle betrokkenen zodra deze onthuld wordt.

14749 Brandon Jay McLaren & JB Tadena

Tadena (foto rechts) zal Paolo Belleza spelen, een leuke en charmante man met een luchtig gevoel voor humor en sexy zelfvertrouwen. Paolo is eigenaar en uitbater van een 'Turo Turo' eetstalletje in Manilla waar hij geliefd is bij zijn gemeenschap en een intieme band heeft met de familie De La Rosa.

McLaren's (foto links) meest recente verdiensten zijn rollen in Freeform's Everything's Trash, FX's Snowfall en ABC's The Rookie en de spin-offserie The Rookie: Feds. Hij is ook bekend van zijn rollen in Ransom voor CBS, USA Network's Graceland, Firefly Lane van Netflix, Bravo's Girlfriends' Guide to Divorce en AMC's The Killing.

Tadena is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Cailao in het CW-drama Kung Fu (2021), waarvan het derde en laatste seizoen vorig jaar maart eindigde. Hij was recentelijk te zien in Westworld, NCIS en Seal Team en heeft een terugkerende stemrol als Lolo Ben in de Disney animatieserie Firebuds.

The Cleaning Lady (US) is gebaseerd op de succesvolle originele Argentijnse serie en volgt Thony De La Rosa (Élodie Yung), een superslimme Cambodjaanse arts die naar de VS komt voor een medische behandeling om haar zieke zoon te redden, maar wanneer het systeem faalt en probeert haar naar beneden te drukken, weigert Thony zich te laten marginaliseren en neemt ze het heft in eigen handen. Gedwongen om onconventionele maatregelen te nemen om haar familie te beschermen en degenen van wie ze houdt te redden, overschrijdt Thony de morele grens naarmate ze verder verstrikt raakt in de criminele onderbuik van Las Vegas.

Fox belooft dat de inzet hoger is in seizoen drie van de succesvolle serie en intenser dan ooit. Van het mysterie van de verblijfplaats van Arman (Adan Canto) tot Thony's pogingen om Fiona (Martha Millan) terug te brengen naar de VS nadat ze is uitgezet naar de Filippijnen. Terwijl Thony's reis zich ontvouwt, staat ze er helemaal alleen voor. Haar wereld wordt op zijn kop gezet terwijl ze vecht om haar familie te beschermen, wat haar dwingt om stappen te ondernemen die een nieuwe associatie met een gevaarlijk kartel verdiepen.

Seizoen drie gaat op dinsdag 5 maart om 20.00 uur van start op Fox.

Hieronder kun je een teaser voor het derde seizoen van The Cleaning Lady (US) bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
House of Cards
House of Cards
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Cleaning Lady (US)