Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor The Code (2019)

CBS heeft besloten om geen tweede seizoen te gaan bestellen van de militaire dramaserie The Code (2019).

En het zat er al aan te komen, de kijkcijfers waren bescheiden van de militaire juridische dramaserie The Code (2019). Na een langzame start in april gingen de kijkcijfers alleen maar naar beneden. 2,9 miljoen kijkers werden er bereikt tijdens de laatste aflevering op 22 juli. En dat is bij CBS niet echt genoeg om er een tweede seizoen aan te wagen.

Verschillende castleden reageerde via Twitter op de cancelering. Dana Delany, zij speelde Glenn Turnbull, schreef: “Bedankt aan alle geweldige mensen die hebben gekeken @TheCodeCBS. Afgelopen avond was onze laatste aflevering en helaas, niet meer. Ik zal nooit generaal worden. Maar ik hou van de cast van steracteurs en weet dat we elkaar weer zullen ontmoeten. Semper Fidelis.”


The Code (2019) vertelde het verhaal van de knapste koppen van het leger die de moeilijkste juridische uitdagingen aan pakte in het Marine Corps Base Quantico, waar elke advocaat wordt getraind als officier van justitie, een advocaat van de verdediging, een onderzoeker en een marinier. Ze werken zij aan zij en dienen hun land integer en zetten vaak hun idealen opzij ter wille van de waarheid.

Is de cancelering terecht of had je graag een tweede seizoen gezien?


Vorige aflevering
Legit Bad Day
Legit Bad Day
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Code (2019)