Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Whoopi Goldberg speelt gastrol in het vijfde seizoen van The Conners

Whoopi Goldberg is gecast als gastactrice in een komende aflevering van ABC's The Conners.

Goldberg zal in de Roseanne-vervolgserie mevrouw Glen spelen, de intimiderende muzieklerares van Mark (Ames McNamara), die een gecompliceerde geschiedenis heeft met een ander lid van de familie Conner.

Het huidige vijfde seizoen ziet de Conners verder gaan met de dagelijkse worstelingen van het leven in Lanford. Dan (John Goodman), Jackie (Laurie Metcalf), Darlene (Sara Gilbert) en Becky (Lecy Goranson) worstelen met ouderschap, afspraakjes, financiële druk en ouder worden in de Amerikaanse arbeidersklasse. Door alles heen - de ruzies, het coupons knippen, de afdankertjes, de breuken - met liefde, humor en doorzettingsvermogen overwint de familie.

Emma Kenney, Jayden Rey en Jay R. Ferguson spelen ook een hoofdrol.



EGOT-winnares Goldberg (foto) modereert ABC's The View, waarvoor ze een Daytime Emmy Award heeft gewonnen. Ze is momenteel te zien in de Tracy Oliver's Amazon-comedyserie Harlem en binnenkort als Bird Woman in Neil Gaiman's seriebewerking van Anansi Boys voor Prime Video. Onlangs speelde ze Guinan in Paramount+'s Star Trek: Picard en Miss Willa in Epix's Godfather of Harlem.

The Conners is van Werner Entertainment en wordt geproduceerd door Tom Werner, Sara Gilbert, Bruce Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen en Tony Hernandez.
Vorige aflevering
Less Money, More Problems
Less Money, More Problems
06x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Conners