Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Conners vernieuwd met een zesde seizoen door ABC

Het wordt niet rustiger in Lanford. Comedyserie The Conners is vernieuwd voor een zesde seizoen op het ABC netwerk.

The Conners is een familie-comedyserie met John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Lecy Goranson, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey en Jay R. Ferguson. Katey Sagal en Nat Faxon hebben terugkerende rollen.

The Conners

De serie gaat verder waar de revival van de sitcom Roseanne ophield, en volgt de uitgebreide arbeidersfamilie Conner die wordt geleid door weduwnaar Dan Conner (Goodman) en zijn drie volwassen kinderen, Becky (Goranson), Darlene (Gilbert) en D.J. (Michael Fishman), en schoonzus Jackie Harris (Metcalf). Het vijfde seizoen begint na het dubbele huwelijk van Jackie en Neville (Faxon) en Darlene en Ben (Ferguson). Ondertussen is D.J. vertrokken om zich bij zijn vrouw in het buitenland te voegen, maar zijn dochter Mary (Rey) blijft in Lanford.

De leden van de familie Conner blijven worstelen met ouderschap, afspraakjes, financiële druk en ouder worden in de Amerikaanse arbeidersklasse. Met liefde, humor en doorzettingsvermogen overwint de familie.

Het vijfde seizoen van The Conners, dat op woensdagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,50 in de bevolkingsgroep 18-49 en 3,76 miljoen kijkers. Vergeleken met seizoen vier is dat gelijk in de demo en 19% meer kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). Het is de best bekeken serie van het netwerk in de demo. In de kijkcijfers voor live+7 dagen krijgen de afleveringen 30% meer kijkers.

Het vijfde seizoen van 22 afleveringen eindigde vorige week. Deadline meldt dat voor seizoen zes dertien afleveringen zijn besteld met een optie voor nog eens negen. Een startdatum wordt deze zomer verwacht. Er zijn hints dat seizoen zes weleens het einde kan betekenen.

Vorige aflevering
Less Money, More Problems
Less Money, More Problems
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
18 Mei 2023 14:47 -
Sinds Roseanne Barr om een tweet (!) is gecancelled heb ik niet meer gekeken naar de nieuwe "Roseanne" en diens opvolgers.
Reageer
avatar_JanWillemK
18 Mei 2023 21:33
Bijgewerkt op: 18 Mei 2023 22:54
Heeft zij hier wel in meegespeeld dan? Ik zie haar niet tussen de acteurs/actrices staan en ook op IMDb word zij niet genoemd onder deze serie.

Ik heb veel afleveringen gezien van de oude Roseanne serie en een serie rond die familie zonder Roseanne kon ik mij al niet voorstellen. Dat was ook de redenen dat ik nooit ben begonnen aan deze serie.. Ik dacht echt dat zij hier al niet in meespeelde.
Reageer
avatar_BlackBiker
18 Mei 2023 22:03
Bijgewerkt op: 19 Mei 2023 18:11
Nee, dat klopt. Eerst is Roseanne per direct gecancelled en daarna zijn ze hiermee begonnen. Daar heeft zij inderdaad nooit in meegespeeld. Maar het is in feite gewoon Roseanne zonder Roseanne ;-)
Ze hebben haar laten "overlijden" en John Goodman speelt nu een weduwnaar. Voor de rest is de cast vrijwel ongewijzigd.
Reageer
The Conners