Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser trailer voor John Wick-prequelserie The Continental van Peacock

Teaser trailer voor John Wick-prequelserie The Continental van Peacock

Het is bijna tijd om in te checken in The Continental. Peacock heeft een teaser trailer vrijgegeven voor de John Wick-prequelserie, die een kijkje geeft in de setting van het aankomende project.
De teaser trailer onthult eveneens dat de serie naar verwachting in september op de streamingdienst komt. Hoewel de teaser trailer niet veel weggeeft in termen van het plot, bevat hij wel een eerste blik op enkele van de hoofdrolspelers, waaronder Colin Woodell (The Flight Attendant) als een jonge Winston Scott, de hotelmanager van The Continental.

Het driedelige evenement verkent de oorsprong achter het iconische hotel-voor-moordenaars middelpunt van het John Wick-universum door de ogen en acties van Woodells jonge Winston, als hij in het helse landschap van het New York van 1970 wordt meegesleurd om een verleden onder ogen te zien waarvan hij dacht dat hij het achter zich had gelaten. Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een schrijnende poging het hotel in te nemen waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal bestijgen.



Woodell (foto) speelt samen met Ayomide Adegun, die een jonge Charon zal vertolken, Peter Greene (For Life), die oom Charlie speelt, Mel Gibson als Cormac, Ben Robson (Animal Kingdom (2016)) als Frankie, Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird) als Miles, Jessica Allain als Lou, Mishel Prada (Riverdale) als KD en Nhung Kate (Better Man) als Yen.

Greg Coolidge, Kirk Ward en Shawn Simmons co-creëren de serie. Coolidge en Ward zijn de schrijvers en showrunners van The Continental en produceren samen met Albert Hughes, Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road Pictures, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese en Marshall Persinger.

Albert Hughes (The Good Lord Bird) regisseert het eerste en derde deel en Charlotte Brändström (The Lord of the Rings: The Rings of Power) regisseert het tweede deel.

The Continental gaat in september 2023 in première op Peacock. Een specifieke datum voor de release is nog niet bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

superpassie9
14 april 2023, 12:22
Hier heb ik echt ongelofelijk veel zin in! De John Wick films hebben in mijn ogen een nieuwe standaard voor actiefilms neergezet. Hopelijk kan deze serie een nieuwe standaard neerzetten voor toekomstige actieseries.
2
BlackBiker
15 april 2023, 17:44
Ik ben groot fan van de John Wick films.
Maar om nu een prequel te maken over het hotel en de hotelmanager? Het zijn grote schoenen om te vullen en ik hoop van harte dat de serie kan gaan tippen aan de fantastische films. Dit is wel weer zo'n project waar ik mijn bedenkingen bij heb, maar ik zal het een kans geven.

Overigens heeft The Continental al een heel aardige film geïnspireerd. Kijk maar eens naar "Hotel Artemis" met Jodie Foster en Dave Bautista.
2
Log in om een reactie achter te laten