Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Peacock's John Wick prequelserie The Continental

Het nieuws over de premièredatum kwam tijdens San Diego Comic-Con, waar het publiek ook werd getrakteerd op exclusieve beelden van de aankomende serie.

Een panel over de serie met uitvoerend producent/regisseur Albert Hughes, uitvoerend producent Marshall Persinger en het creatieve team, waaronder actieregisseur Larnell Stovall, productieontwerper Drew Boughton en editor Ron Rosen, was aanwezig op San Diego Comic-Con om het nieuws over de serie te delen.

13844 The Continental foto

De John Wick prequelserie The Continental, die het iconische hotel voor huurmoordenaars verkent, gaat op vrijdag 22 september in première op Peacock met de eerste aflevering van het driedelige evenement, getiteld 'Night 1'. Aflevering twee debuteert op 29 september en de laatste aflevering verschijnt op 6 oktober op de streamer.

In The Continental speelt Colin Woodell (The Flight Attendant) de rol van een jonge Winston Scott - de hotelmanager van The Continental. De film verkent de oorsprong van het iconische hotel-voor-moordenaars middelpunt van het John Wick-universum door de ogen en acties van Woodells jonge Winston, als hij wordt meegesleurd in het helse landschap van het New York City van 1970 om een verleden onder ogen te zien waarvan hij dacht dat hij het achter zich had gelaten. Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een schrijnende poging om het hotel in te nemen waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal bestijgen.

Woodell speelt samen met Ayomide Adegun, die een jonge Charon speelt, Peter Greene (For Life), die Uncle Charlie speelt, Mel Gibson als Cormac, Ben Robson (Animal Kingdom (2016)) als Frankie, Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird) als Miles, Jessica Allain als Lou, Mishel Prada (Riverdale) als KD en Nhung Kate als Yen.

Greg Coolidge, Kirk Ward en Shawn Simmons hebben de serie bedacht. Coolidge en Ward zijn de schrijvers en showrunners van The Continental en produceren samen met Albert Hughes, Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road Pictures, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese en Marshall Persinger. Albert Hughes regisseert het eerste en derde deel en Charlotte Brandstrom het tweede deel.

Bekijk hieronder de trailer voor The Continental: From the World of John Wick.
Video on youtube
Vorige aflevering
Theatre of Pain
Theatre of Pain
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Continental