Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Eerste officiële trailer voor The Continental: From the World of John Wick

Het is bijna tijd om in te checken in The Continental. De John Wick-prequelserie komt volgende maand uit op Peacock en de streamer heeft afgelopen woensdag een trailer vrijgegeven in aanloop naar het driedelige evenement.

De trailer geeft een eerste indruk over het verhaal van de serie, die Colin Woodell (The Flight Attendant) volgt als een jonge Winston Scott. Uiteindelijk wordt hij de eigenaar van The Continental. Het lijkt erop dat de jonge Winston het op zal nemen tegen Mel Gibsons crimineel Cormac, die The Continental beheert in New York City. Cormac zit achter Winstons broer, Frankie Scott (Ben Robson, Animal Kingdom) aan voor iets dat hij uit het hotel heeft gestolen. Winston zal zijn broer of zus moeten opsporen voordat Cormacs lakeien er als eerste zijn.

Het driedelige evenement verkent de oorsprong achter het iconische hotel-voor-moordenaars middelpunt van het John Wick-universum door de ogen en acties van Woodells jonge Winston, als hij in het helse landschap van het New York van 1970 wordt meegesleurd om een verleden onder ogen te zien waarvan hij dacht dat hij het achter zich had gelaten. Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een schrijnende poging het hotel in te nemen waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal bestijgen.

The Continental

Greg Coolidge, Kirk Ward en Shawn Simmons co-creëren de serie. Coolidge en Ward zijn de schrijvers en showrunners van The Continental en produceren samen met Albert Hughes, Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road Pictures, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese en Marshall Persinger.

Albert Hughes (The Good Lord Bird) regisseert het eerste en derde deel en Charlotte Brändström (The Lord of the Rings: The Rings of Power) regisseert het tweede deel. The Continental gaat op 22 september 2023 in première op Peacock.
Video on youtube
Vorige aflevering
Theatre of Pain
Theatre of Pain
01x03
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Continental