Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Channel 4 en Starz geven trailer voor The Couple Next Door vrij

Channel 4 en Starz geven trailer voor The Couple Next Door vrij

Channel 4 en Starz geven de trailer vrij van The Couple Next Door, de psychologische thriller gebaseerd op de Nederlandse dramaserie Nieuwe Buren.
De trailer geeft een eerste blik op Evie (Eleanor Tomlinson, Poldark) en Pete (Alfred Enoch, Foundation (2021)), die verhuizen naar een chique buurt maar al snel terechtkomen in een wereld vol gordijntrekkerij en statusangst. Ze vinden vriendschap in de vorm van het stel naast hen, alfa verkeersagent Danny (Sam Heughan, Outlander) en zijn vrouw, de glamoureuze yoga-instructrice Becka (Jessica De Gouw, Underground), die al snel seksueel verstrengeld raken op een manier die hun levens voor altijd zal veranderen.

14265 The Couple Next Door foto 5

Deadline onthulde het spraakmakende project voor de Britse zender en Amerikaanse streamer eerder dit jaar en heeft sindsdien het nieuws gebracht dat Hugh Dennis (Outnumbered) en Kate Robbins (Unforgotten) zich bij de cast hebben gevoegd.

The Couple Next Door gaat in première op Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en zal beschikbaar zijn op Starz in de VS en Canada, evenals Lionsgate+, de internationale streamingstreamer in Latijns-Amerika, inclusief Brazilië. Afgelopen weekend onthulde Starz dat het zijn Britse vestiging sluit omdat het 10% van het personeel ontslaat.

The Couple Next Door wordt geproduceerd door Walter Iuzzolino's Eagle Eye Drama. Jo McGrath, Iuzzolino en Alison Kee zijn de uitvoerende producenten en Jen Burnet is de producent. De opdracht voor Channel 4 is gegeven door Rebecca Holdsworth, Drama Commissioning Editor.

Karen Bailey, EVP van Programming, is de uitvoerend toezichthouder van The Couple Next Door voor Starz. De opnames vonden eerder dit jaar plaats in Leeds en België en specifieke uitzenddetails zullen zeer binnenkort bekend worden gemaakt. Beta Film zal de serie internationaal distribueren.

Helaas is de vrijgegeven trailer van Starz en Channel 4 voor The Couple Next Door niet beschikbaar voor Nederland. Wij hebben echter een andere trailer kunnen vinden, Engels gesproken, maar met Spaanstalige ondertitels. Hieronder kun je deze trailer bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten